Ξεκαθαρίζει του Ορλάντι στον ΑΠΟΕΛ

Στην Κύπρο θα επιστρέψει την Τετάρτη (8/6)  ο Αντρέα Ορλάντι. Ο Ισπανός μέσος ολοκλήρωσε τις διακοπές του στην Αμερική και θα επιστρέψει στο νησί για να ξεκαθαρίσει τον επομένο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.
 
Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ για συμβόλαιο διετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές 140 χιλιάδες ευρώ, εντούτοις δεν είναι βέβαιο πως θα φορέσει τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.
 
Η τελική απόφαση ανήκει στον Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα πάρει την οριστική του απόφαση αν θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης.
 
Τα νεότερα περιμένει και ο Ορλάντι, ο οποίος θα έρθει στην Κύπρο και ενδεχομένως να βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς, αν ο Δανός προπονητής ανάψει πράσινο για ολοκλήρωση της μεταγραφής.
 
Εφόσον τελικά ο ΑΠΟΕΛ δεν προχωρήσει στην απόκτηση του Ορλάντι, ο Ισπανός μέσος είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του και δεν αποκλείεται να προκύψει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες του νησιού. 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα