Καμόρα: «Προσπάθεια για να μείνω στην Κλουζ, αλλιώς…»

Το όνομα του Μάριο Καμόρα είναι αυτό που ακούγεται περισσότερο από άλλα στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, μιας και οι γαλαζοκίτρινοι περιμένουν τις εξελίξεις με τον ποδοσφαιριστή στον οποίο κατέθεσαν πρόταση.
 
Σύμφωνα με αυτή, ο παίκτης θα λαμβάνει 12 χιλιάδες ευρώ το μήνα, μία πρόταση που είναι καλύτερη από ότι μπορεί να προσφέρει η Ντιναμό που επίσης ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Επίσης, στους γαλαζοκίτρινους έχει το δέλεαρ να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Πάντως, ο Καμόρα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κλουζ για ακόμη ένα χρόνο, ενώ του έκανε πρόταση για επέκταση της συνεργασίας. Ο 29χρονος μέσος, όμως, παρουσιάζεται προβληματισμένος από την οικονομική πτυχή της υπόθεσης.
 
Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του στην cjsport.ro: «Έχω πολλές προτάσεις, αλλά έχω συμβόλαιο με την Κλουζ. Μειώσαμε ένα μεγάλο μέρος του μισθού μέχρι τον Ιούνιο. Αν μείνω θα είναι με νέο συμβόλαιο. Ελπίζω ότι θα κάνουμε προσπάθεια για να μείνω εδώ. Αν όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να βρω την καλύτερη ομάδα για εμένα να συνεχίσω».
 
Ουσιαστικά, ο Καμόρα εφόσον καταφέρει να εξασφαλίσει ότι θα επιστρέψει το μέγεθος της αμοιβής του στις 15 χιλιάδες ευρώ το μήνα, τότε πολύ πιθανόν να παραμείνει στην Κλουζ, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια.
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα