Αποχωρεί ο Αμορίν, στην πρώτη ο Καρλίτος (υπογράφει ο Ορλάντι)

Την κλήση του Τόμας Κρίστιανσεν για την πρώτη προπόνηση της ομάδας ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ. Νέο πρόσωπο είναι ο Καρλίτος, ο οποίος από τον περασμένο Ιανουάριο είχε συμφωνήσει με τους γαλαζοκίτρινους.

Στην πρώτη, πέραν των διεθνών που πήραν άδεια, δεν θα βρίσκονται ούτε οι Κοδίνα, Στίλιτς, Πιατκόφσκι και Αμορίν οι οποίοι ενημερώθηκαν να βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους. Την Πέμπτη (9/6) θα γίνει η τελική συνάντηση με τον Αντρέα Ορλάντι, οπότε αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές (για συμβόλαιο 1+1 χρόνια) και ο Ισπανός μέσος δεν αποκλείεται να είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της σεζόν. 

Η ανακοίνωση:
«Με κλειστή προπόνηση την Πέμπτη (09/06) στον Αρχάγγελο θα ξεκινήσει, η προετοιμασία της ομάδας μας για την περίοδο 2016-2017.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί στην πρώτη προπόνηση  από τον Thomas Christiansen είναι οι Carlao, Εφραίμ, De Vincenti, Vinicius, Astiz, Morais, Mario Sergio, Vander, Pardo, Waterman και Carlitos.

Από τους νεαρούς που είναι εγγεγραμμένοι στην Λίστα Β΄ (κάτω των 21 ετών) παρόντες στην πρώτη προπόνηση θα είναι οι Ανδρέας Παρασκευά, Χρίστος Καλλής, Κυριάκος Αρετάς, Μιχάλης Χαραλάμπους, Estrella,Παπαφώτης και Ραφαήλ Αναστασίου .

Άδεια μέχρι και τις 13/06 έχουν οι διεθνείς που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες. Αυτοί είναι οι Αλεξάνδρου, Σωτηρίου, Μερκής, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Ιωάννου και Χριστοδούλου. Ο Βούλγαρος διεθνής Zhivko Milanov θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία στις 18/06.

Σε ότι αφορά στον τερματοφύλακα Jordi Codina και στους ποδοσφαιριστές Stilic, Piatkowski και Amorin έχουν ενημερωθεί για να ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους».
 
 
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα