Παρουσιάζει Κρίστιανσεν, ανακοινώνει Καλό και περιμένει Ορλάντι

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα κάνει το απόγευμα της Πέμπτης ( 9/6 17:00) ο Τόμας Κρίστιανσεν.
 
Ο Δανός προπονητής θα παρουσιαστεί και επίσημα από τον πρόεδρο των «γαλαζοκιτρίνων», Πρόδρομο Πετρίδη και θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τους πρωταθλητές.
 
Με Καλό η πρώτη  
Αντίστροφα μετρούν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ για την πρώτη προπόνηση της περιόδου. Την Πέμπτη (9/6) οι γαλαζοκίτρινοι θα επιστρέψουν στον «Αρχάγγελο» και θα πιάσουν δουλειά ενόψει της νέας περιόδου. Νέο πρόσωπο στην προπόνηση θα είναι ο Καλό, η απόκτηση του οποίου θα ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες. Την ίδια ώρα στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν την άφιξη του Αντρέα Ορλάντι στην Κύπρο.
 
Ο Ισπανός μέσος συμφώνησε σε όλα με τους πρωταθλητές και εφόσον αφιχθεί έγκαιρα στο νησί (ήταν στην Αμερική για διακοπές) δεν αποκλείεται να είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της περιόδου.
 
Πάει για στόπερ
Οι προσθήκες αριστερού μπακ και επιθετικού αποτελούν προτεραιότητα για τον ΑΠΟΕΛ που ψάχνει στο μεταγραφικό παζάρι και για κεντρικό αμυντικό. Έχοντας κατά νου ότι στο ρόστερ υπάρχουν οι Καρλάο, Μερκής, Αστίθ και Αμορίν η πρόθεση για απόκτηση στόπερ μαρτυρά πως πολύ πιθανόν να προκύψει αποχώρηση.
 
Θυμίζουμε πως στον Αμορίν διαβιβάστηκε το μήνυμα ότι μπορεί να ψάξει αλλού ποδοσφαιρική στέγη εάν το επιθυμεί, ενώ ο Καρλάο είχε αφήσει (με δηλώσεις του σε Μέσα Ενημέρωσης της Βραζιλίας) ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να βάλει στο ταμείο του 300 χιλιάδες ευρώ. 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα