Διάψευση Τιμούρ για Καρλάο (γράφουν για Πιέρο και Αρτυματά)

Άγνοια για τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Καρλάο στο στόχαστρο της ΑΕΚ Αθηνών, δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής μιλώντας στην εκπομπή «Κάθε Μέρα» του Άλφα Κύπρου, χαρακτήρισε παιχνίδια των ατζέντηδων τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
 
«Δεν ξέρω από πού ήρθε αυτό. Ο Καρλάο έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Από την στιγμή που έχει συμβόλαιο θα πρέπει να το σεβαστούμε. Αυτά είναι παιχνίδια των μάνατζερ», ήταν η τοποθέτηση του νέου προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος επανέλαβε πως θα ήθελε να πάρει στο «Δικέφαλο» ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα, χωρίς να τους κατονομάσει.
 
«Θα έλεγα ότι υπάρχουν κάποιοι παίχτες που θα ήθελα. Για να πάρεις κάποιους από αυτούς θα πρέπει να δώσεις κάποια λεφτά. Υπάρχουν όμως κάποια πλαίσια. Θα ήθελα κάποιους παίχτες. Έφυγαν πολλοί παίχτες από την Ελλάδα και πήγαν στην Κύπρο, στην οποία έκαναν την διαφορά. Πιστεύω ότι υπάρχουν παίχτες που θα ήθελα και μπορούν να κάνουν την διαφορά».
 
Στο μεταξύ, ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης συνεχίζουν να εμπλέκουν ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ στο μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΚ. Μετά τον Καρλάο, γίνεται αναφορά στους Πιέρο Σωτηρίου και Κωστάκη Αρτυματά, με τους οποίους είχε άψογη συνεργασία στον ΑΠΟΕΛ ο Κετσπάγια.
 
Πάντως, και οι δύο Κύπριοι διεθνείς έχουν συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους. 
 
Το δημοσίευμα του sdna.gr
Ο Τιμούρ Κετσπάγια γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Κύπρου και αναμένεται να ψωνίσει παίκτες για την ΑΕΚ από εκεί! Ποιους δύο παίκτες έχει ξεχωρίσει...
έος προπονητής της ΑΕΚ καθοδήγησε πέρσι τον ΑΠΟΕΛ και ξέρει ποιοι ποδοσφαιριστές από την Κύπρο θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στην Ελλάδα.

Ο Κετσπάγια φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, Πιέρρο Σωτηρίου και τον χαφ Κωστάκη Αρτυματά και δεν αποκλείεται να τους κάνει πρόταση για να φορέσουν την κιτρινόμαυρη φανέλα.
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα