Ο Πετρίδης για Γιαννιώτα, Καρλάο και ενδεχόμενο επιστροφής Καβενάγκι (βίντεο)

Την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης έθεσε ως στόχο του ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος της εταιρίας Πρόδρομος Πετρίδης.
Ο διοικητικός ηγέτης των «γαλαζοκιτρίνων» στο πλαίσιο της παρουσίασης του Τόμας Κρίστιανσεν, επεσήμανε πως η επιλογή του νέου προπονητή έγινε γιατί άπαντες στην ομάδα εκτίμησαν τη δουλειά που έκανε την τελευταία διετία στην ΑΕΚ.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις Πρόδρομου Πετρίδη
 «Καλωσορίζω τον κ. Κρίστιανσεν στην ομάδα. Εύχομαι και ελπίζω να κυλήσουν ακόμα καλύτερα τα αγωνιστικά μας στη φετινή σεζόν. Είναι η πρώτη προπόνηση με αρκετές απουσίες λόγω Εθνικών και τα γνωστά. Καταλήξαμε στον κ. Κρίστιανσεν βλέποντας τα δύο τελευταία χρόνια και ζώντας το τι έχει πράξει στην προηγούμενη του ομάδα, εκτιμώντας τη δουλειά και το χαρακτήρα του. Στόχοι μας είναι η πρόκριση σε οποιουσδήποτε ομίλους της Ευρώπης. Δεν είναι καθόλου εύκολο το εγχείρημά μας κα το τονίζω. Καθόλου εύκολο αν δούμε και τους αντιπάλους. Και μετά οι εγχώριοι τίτλοι, η ασπίδα, πρωτάθλημα και κύπελλο».
 
Υπάρχει πίεση για ευρωπαϊκή επιτυχία;
Το ΑΠΟΕΛ χωρίς πίεση δεν μπορεί να ζήσει. Είναι στη ζωή του ΑΠΟΕΛ η πίεση. Επιδίωξη μας είναι να πετύχουμε. Τους στόχους και τις προσδοκίες τους καθορίζει η διοίκηση. Θέλουμε να περάσουμε έναν γύρο και συνεχίζουμε. Έχουμε πάρει τα μέτρα μας για όλα τα σενάρια, προετοιμαστήκαμε».

Αν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο που αφορά τον προγραμματισμό;
«Εκτελούμε οδηγίες του προπονητή και του Τόζα Σάπουριτς. Για τις αποδεσμεύσεις είναι δύσκολο».
 
Για τον Καρλάο
«Αν δεν παρουσιαστεί θα δούμε τι θα κάνουμε. Έχουμε εσωτερικούς κανονισμούς. Κλήθηκε για επέκταση και φάνηκε θετικός. Αν δεν έρθει θα δούμε με τον προπονητή πως θα προχωρήσουμε».
 
Αν δεν υπάρξει λύση με τους παίκτες που είναι εκτός πλάνων;
«Οι Κοδίνα και Αμορίν έχουν άδεια. Με τους Στίλιτς και Πιατκόφσκι είχαμε συνάντηση. Τους ανακοινώθηκε το γεγονός πως θα προπονούνται με την ομάδα μέχρι να βρεθεί η λύση για την αποδέσμευση. Θα έχουμε θερμό καλοκαίρι».

Σε ποια θέση μπορεί να κάνει οικονομική υπέρβαση;
«Πάντα οι επιθετικοί είναι πιο ακριβοί».

Για τον Γιαννιώτα
«Μίλησα με την διοίκηση του Ολυμπιακού. Θα πάρει άδεια και αρχές Ιουλίου και θα γνωρίζουμε αν θα είναι στη διάθεση του Σίλβα. Δεν μπορούμε να μείνουμε έτσι».

Ο Καβενάγκι δήλωσε ότι μπορεί να επιστρέψει στο ΑΠΟΕΛ
«Ο Καβενάγκι είναι ακόμα με τις πατερίτσες. Οκτώβρη-Νοέμβρη θα είναι έτοιμος. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τίποτα. Μακάρι να ξαναπαίξει».

 

Δειτε Επισης

Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό