«Αν χρειαστεί για το παιδί μου θα μείνω μακριά από το ποδόσφαιρο»

Δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα παραμονής του Τόνιο στην ΑΕΚ, μιας και ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν μπορεί να παραμείνει στην Κύπρο λόγω χειρουργικής επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί ο γιος του.
 
Μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay» ο Τόνιο ανάφερε: ««Ο λόγος δεν είναι η σύζυγός μου αλλά το παιδί μου. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να βρίσκεται στην Ισπανία, θα υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση. Δυστυχώς δεν μπορώ να επιστρέψω. Αν χρειαστεί για το παιδί μου θα μείνω ένα χρόνο μακριά από το ποδόσφαιρο».
 
Ο Ισπανός πορτιέρε επιβεβαίωσε ότι η ΑΕΚ θέλει να αποζημιωθεί οικονομικά για να τον παραχωρήσει. «Είναι αλήθεια όμως εδώ στην Ισπανία είναι δύσκολο να δώσουν χρήματα. Περιμένω από τον μάνατζέρ μου να μου βρει ομάδα. Τώρα είναι τα πλέι οφ στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν και στη Σεγκούντα Β’, οπόταν πρέπει να περιμένω. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Ήμουν ευτυχισμένος στη Λάρνακα και στην ΑΕΚ, αλλά η προτεραιότητά μου είναι η οικογένεια μου».
 
Πάντως, δεν επιβεβαίωσε τις φήμες ότι βρίσκεται κοντά στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, επισημαίνοντας ότι ήταν χαρούμενος στην ΑΕΚ, όμως δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. «Θα το ήθελα αλλά δεν υπάρχει κάτι. Δεν είχα καμία επαφή».

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα