Κίρζης: "Είμαστε ο Απόλλωνας και πάμε για το πρωτάθλημα" (vid+pic)

Με σύνθημα "πάμε ξανά, πιο ψηλά" η διοίκηση του Απόλλωνα παρουσίασε το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου στο Λανίτειο. 
 
Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Λεμεσού, ενώ οι μεταγραφικές κινήσεις στην τρέχουσα περίοδο υποδηλώνουν ότι ο Απόλλωνας θα είναι ακόμη πιο ισχυρός τη νέα σεζόν με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 

H ομιλία του Νίκου Κίρζη

«Κυπελλούχοι 2016 καλησπέρα. Αυτό το βράδυ είθισται να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς και να οριοθετούμε τους στόχους για τη νέα σεζόν. Θα αρχίσω με την περσινή σεζόν η οποία άρχισε δύσκολα με ένα καινούριο προπονητή, νέο προπονητικό τιμ, αρκετούς νέους παίκτες και το βάρος της απώλειας του πρωταθλήματος στην πλάτη μας. Μπήκαμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και άδικα χάσαμε από την Καμπάλα. Με κάποιες κακές εμφανίσεις, ατυχίες και άλλα απρόσμενα συμβάντα ήρθαν τα κακά αποτελέσματα που έδωσαν την ευκαιρία σε ορισμένους να μας κάνουν κριτική και να μας αμφισβητήσουν. Αυτή η κριτική και αμφισβήτηση δεν μας λύγισε, μας έκανε πιο δυνατούς, ένωσε όλους στο Κολόσσι, τα παιδιά δείξανε χαρακτήρα και μέσα από σκληρή δουλειά, ομαδικότητα και ομοψυχία πήραν την ομάδα στην Ευρώπη και έφεραν και τον έναν από τους δυο τίτλους.

Θεωρούμε ότι η χρονιά που πέρασε υπό τις συνθήκες ήταν πετυχημένη. Τώρα μπαίνει μια νέα χρονιά και όταν αναλάβαμε πριν τέσσερα χρόνια είχαμε υποσχεθεί ότι θα ανεβάσουμε τον Απόλλωνα επίπεδο όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Απόψε θέλω να ανακοινώσω δυο πολύ σημαντικά πράγματα. Πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε πολύ κοντά στο να αρχίσει το όνειρο μας, το γήπεδο να παίρνει σάρκα και οστά. Η πολεοδομική άδεια είναι τελειωμένη, η οικονομική άδεια περιμένει μια υπογραφή και η χρηματοδότηση έχει εξασφαλιστεί. Μένει να βγούμε σε προσφορές και εντός του 2016 θα αρχίσει το νέο μας γήπεδο. Δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά γι’ αυτό Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι από αύριο το πρωί αρχίζουν έργα στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσι.

Με την βοήθεια της εταιρείας Κολούμπια, τους κ. Βάκη, τους προέδρου του σωματείου σε λίγες εβδομάδες στο κέντρο μας θα είναι το νούμερο «1» υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο στην Κύπρο και θα είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα. Για τους αγωνιστικούς χώρους θα είμαι πολύ σύντομος, μετά από τέσσερις παρουσίες στην Ευρώπη, δυο φορές στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και δυο Κύπελλα αυτή η ομάδα επιβάλλεται να ξεκινά με στόχο το πρωτάθλημα. Ναι, είμαστε Απόλλωνας και θα διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Εμείς το πιστεύουμε αλλά χωρίς την συνδρομή την δική σας δεν μπορούμε να το πετύχουμε. Δεν μπορούμε να αγωνιζόμαστε με 2 χιλιάδες κόσμο. Πρέπει ο κάθε Απολλωνίστας να ξεσηκωθεί και να έρθει στο γήπεδο».

Το βραβείο του ΜVP της περσινής σεζόν πήρε  ο Μπρούνο Βάλε. 

 

Λούκα Στογιάνοβιτς και Φώτης Παπουλής, αναδείχθηκαν πρώτοι σκόρερ του Απόλλωνα

 

Καλύτερος νέος παίχτης για την περίοδο 2015-16 ο Ιωάννης Πίττας

Περίπου πέντε χιλιάδες φίλοι του Απόλλωνα αποθέωσαν ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση

 

Στο περιβάλλοντα χώρο του Λανίτειου στήθηκε ειδικός παιδότοπος για ψυχαγωγία των μικρών παιδιών.
 
 
 
 
 

*Τα video των οπαδών είναι από την οπαδική ιστοσελίδα apollwn.365.com

 

 

Δειτε Επισης

Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»