Κέρδισε με την πρώτη τους Ομονοιάτες ο Νταρμπισάιαρ (βίντεο)

Το διπλό – έστω με το στενό 1-0 - στην Αρμενία επί της Μπάνατς λειτουργεί θετικά για την Ομόνοια ενόψει της ρεβάνς στο ΓΣΠ. Εξ όσων είδαμε στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι πράσινοι μόνο εάν παρουσιάσουν τάσεις αυτοκτονίας θα κινδυνέψουν να χάσουν την πρόκριση.

Από εμφάνιση δεν μπορούν να λεχθούν και πολλά. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι των πρασίνων και ήταν φυσικό ότι θα υπήρχε κάποιο μούδιασμα και δεν θα μπορούσε η ομάδα να βγάλει ψηλές εντάσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το τόνισε άλλωστε και ο τεχνικός της ομάδας, Τζον Κάρβερ, ότι η εμφάνιση δεν ήταν και η καλύτερη. Κυρίως από το 65’ και μετά οι πράσινοι φαίνονταν πολύ κουρασμένοι, όμως οι Αρμένιοι δεν ήταν απειλητικοί.
Πάντως, το highlight της βραδιάς είναι ασφαλώς το τέρμα της Ομόνοιας. Χάρη σε αυτόν ο Ματ Νταρμπισάιαρ κέρδισε με την πρώτη τους οπαδούς των πρασίνων που ευελπιστούν να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Ήταν ένα ωραίο τέρμα με κεφαλιά ψαράκι – έπαινος πρέπει να δοθεί και στον Καρλίτος για την εξαιρετική μπαλιά -, που δείχνει ότι ο Άγγλος επιθετικός μπορεί να προσφέρει πολλά στον επιθετικό τομέα για την Ομόνοια. Η αλήθεια είναι πως όλη στο στρατόπεδο των πρασίνων περιμένουν αρκετά από τον Νταρμπισάιαρ. 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος