Τι ισχύει με Ανόρθωση και Ασίς

Αν η Ανόρθωση ήθελε θα μπορούσε σήμερα κιόλας να κλείσει τη μεταγραφή του Νούνο Ασίς. Ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος  αναίρεσε την απόφαση που είχε πάρει για να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ψάχνει ποδοσφαιρική στέγη.
 
Αφού βρήκε κλειστή την πόρτα της Ομόνοιας (οι πράσινοι είχαν προχωρήσει στην απόκτηση του Κλέιτον μετά την απόφαση του Ασίς) ο 38χρονος ποδοσφαιριστής αναζητά ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους στην Κύπρο.
 
Ο τέως αρχηγός της Ομόνοιας θέλει να παραμείνει στο νησί για ακόμη ένα χρόνο και προτάθηκε στην Ανόρθωση, η οποία είναι σε αναζήτηση επιτελικού μέσου. Στην «Κυρία» οι Αλμπέρτο Μπενίτο και Αντόνιο Πούτσε έχουν ως προτεραίοτητα για τη θέση του «δεκαριού» άλλο ποδοσφαιριστή τον οποίο προσέγγισαν και περιμένουν την απάντηση του.
 
Επομένως οι δύο Ισπανοί θα περιμένουν τις εξελίξεις με τη βασική τους επιλογή και ακολούθως θα πράξουν. Ο Ασίς απέδειξε πολλάκις την ποιότητα του στα κυπριακά γήπεδα, όμως δύσκολα θα μπορεί στα 38 του χρόνια ν’ αγωνίζεται πέραν των 70 λεπτών σε κάθε αναμέτρηση.  
 
Το κασέ του δεν είναι (πλέον) ψηλό και εφόσον η Ανόρθωση μπει σε διαπραγματεύσεις μαζί του μπορεί να τον υπογράψει στις 50-60 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Προς το παρών η Ανόρθωση ΔΕΝ έχει εκφράσει κανένα ενδιαφέρον για τον Νούνο Ασίς. 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος