ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα «χρυσά» χορηγικά deal του ΑΠΟΕΛ

Τεράστια επιτυχία για τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί το γεγονός ότι σε μια εποχή που η εξεύρεση χορηγών είναι εξαιρετικά δύσκολη, έως αδύνατη, κατάφερε μέσα σε 48 ώρες ν’ανακοινώσει τη συμφωνία με δύο εταιρείες, οι οποίες θα διαφημίζονται στη φανέλα της ομάδας.
 
Πρόκειται μάλιστα για εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που αποδεικνύει ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» εξαργυρώνουν οικονομικά το καλό όνομα που έφτιαξαν διεθνώς τα τελευταία χρόνια με τις συνεχόμενες παρουσίες σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
 
Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου τη συμφωνία με την εταιρεία Pari-Match, η οποία θα είναι ο Μέγας Χορηγός και το εμπορικό σήμα της θα τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος της φανέλας σε όλους τους επίσημους αγώνες του ΑΠΟΕΛ σε Ευρώπη και Κύπρο.
 
Η συμφωνία με την Pari-Μatch πιστώνεται αποκλειστικά στον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη, ο οποίος εδώ και καιρό είναι σε επαφές με ξένους επενδυτές για οικονομική στήριξη.
 
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ ο ΑΠΟΕΛ θα βάλει στο ταμείο του 300 χιλιάδες ευρώ για συμφωνία ενός χρόνου, ποσό που κρίνεται τεράστιο για τα δεδομένα της εποχής.
 
Όσο αφορά το deal με την εταιρεία 3CX, η οποία θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας του ΑΠΟΕΛ, θα αποφέρει στους «γαλαζοκίτρινους» το ποσό των 180 χιλιάδων ευρώ. Η συμφωνία αφορά τρία χρόνια με όφελος για τους πρωταθλητές 60 χιλιάδες ευρώ ετησίως. 
  
Το προφίλ των εταιρειών
Pari-Match
Η Pari-Match ιδρύθηκε πριν από 22 χρόνια και είναι διεθνής εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων. Είναι μια από τις μεγαλύτερες στον χώρο της Ανατολικής Ευρώπης και δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω διαδικτύου.
 
Η εταιρεία Pari-Match δραστηριοποιείται ήδη ως επίσημος χορηγός ποδοσφαίρου στην Ουκρανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στην Εθνική Ομάδα της Ουκρανίας και είναι ο επίσημος χορηγός του Ουκρανικού πρωταθλήματος, το οποίο έχει μετονομαστεί σε «League Pari-Match» από την περίοδο 2015-16.
 
3CX
Η 3CX είναι δημιουργός του λογισμικού 3CX Phone System το οποίο καινοτομεί στον τομέα του και αντικαθιστά τα παλαιού τύπου τηλεφωνικά συστήματα. Το λογισμικό της 3CX είναι διαθέσιμο μέσω του παγκόσμιου δικτύου μεταπωλητών της.
 
Μερικά οφέλη που προσφέρει η 3CX είναι αυξημένη κινητικότητα και παραγωγικότητα των υπαλλήλων με τα Windows και Mac clients και τα iOS και Android apps, ενσωματωμένο web conferencing με WebRTC κ.ά.
 
Η 3CX προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο Ενοποιημένων Επικοινωνιών (Unified Communications).
 
Η 3CX διαθέτει γραφεία ανά το παγκόσμιο συμπεριλαμβανομένου του Η.Β., Η.Π.Α., Γερμανία, Χόνγκ Κόνγκ, Νότια Αφρική, Ρωσσία, Αυστραλία κ.ά. Επισκεφτείτε την 3CX στο Facebook, Twitter και Google+.
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος