Α. Κυπριανού: «Για ό,τι συμβαίνει στην Ομόνοια δεν είναι υπεύθυνο το ΑΚΕΛ»

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Άνδρος Κυπριανού απάντησε σε ερώτημα κατά πόσο η αντιπαλότητα που υπήρξε μεταξύ της διοίκησης της Ομόνοιας και των φίλων του σωματείου επηρέασε το αποτέλεμσα των Βουλευτικών εκλογών.
 
Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ απέρριψε ότι το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών οφείλεται στην απουσία άλλοτε ηγετικών και προβεβλημένων στελεχών από τα μέσα ενημέρωσης και την προεκλογική εκστρατεία και στην κατάσταση στο ποδοσφαιρικό σωματείο «Ομόνοια». «Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πάει ξανά το ΑΚΕΛ εκεί που του αξίζει. Εμείς ως ηγεσία του κόμματος καλούμαστε να σηκώσουμε πρώτοι το βάρος της προσπάθειας. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Εδώ και λίγα χρόνια ομφαλοσκοπούμε.
 
Είτε εξαιτίας των δικών μας λαθών και αδυναμιών, είτε εξαιτίας της κάθε τρικλοποδιάς που μας βάζουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι» είπε ο Άντρος Κυπριανού και πρόσθεσε: «φτάνει πια η εσωστρέφεια, οι αντιπαραγωγικές και αχρείαστες συζητήσεις. Φτάνει η ηττοπάθεια, η μοιρολατρία και η αδράνεια».
 
Παρατήρησε δε πως η αποπολιτικοποίηση και η γενικότερη απαξίωση, σίγουρα διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στο να διασυνδεθούν το ΑΚΕΛ, η Ομόνοια και οι βουλευτικές εκλογές. 
 
Πρόσθεσε πως για ό,τι συμβαίνει στην Ομόνοια δεν είναι το ΑΚΕΛ, αλλά το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου και το οποίο κάλεσε άμεσα να πρέπει να βρει τρόπο να ενώσει τους αγνούς φιλάθλους του συλλόγου.
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος