Κρίστιανσεν: «Απαγορεύεται η υποτίμηση»

Για μια ξεχωριστή μέρα έκανε λόγο ο Τόμας Κρίστιανσεν αναφερόμενος στην (αυριανή) Τρίτη, κατά την οποία θα λάβει χώρα η πρώτη επίσημη αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ εν όψει της νέας σεζόν. Στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την TNS στο β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ο Δανός τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» εμφανίστηκε κατασταλαγμένος για τα σχέδιά του και καθησυχαστικός για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του.
«Είναι μια ξεχωριστή μέρα η αυριανή. Είμαστε πλέον σε ρυθμούς επίσημου αγώνα. Είναι το πρώτο παιχνίδι και θέλουμε να είμαστε σε καλό επίπεδο, γιατί η TNS είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είδαμε στο Euro πως η Ουαλία ξεχώρισε. Αφού πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ουαλίας, πρέπει να δείξουμε σεβασμό, δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο», δήλωσε αρχικά ο Κρίστιανσεν.
«Έχουμε αναλύσει την αντίπαλό μας βλέποντας τις αναμετρήσεις με την Τρε Πένε. Δεν υπάρχει θέμα για τον πλαστικό αγωνιστικό χώρο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι έμπειρη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο, να παίξουμε με σοβαρότητα. Έχω τις ιδέες μου για την εντεκάδα, αλλά αύριο θα αποφασίσουμε. Έχω καταλήξει κατά 90-95% αλλά πάντα περιμένουμε και την τελευταία προπόνηση. Είμαστε σε καλό δρόμο. Όχι στο 100%, αλλά οι παίκτες έχουν αφομοιώσει αρκετά στοιχεία», κατέληξε ο Δανός.

Δεν δηλώθηκε ο Λάγο
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο άρτι νεοαποκτηθείς Ρομπέρτο Λάγο δεν δηλώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ για τον αυριανό αγώνα με τους Νιου Σεντς. Αυτό σημαίνει ότι ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε στον επαναληπτικό και θα αξιοποιήσει αυτό το χρονικό διάστημα, προκειμένου να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και να φτάσει σ’ έναν ικανοποιητικό βαθμό φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας.

Ρεκόρ διάθεσης καρτών διαρκείας
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΠΟΕΛ για την νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση οι ανανεώσεις έχουν ξεπεράσει τις πέντε χιλιάδες.
  

Δειτε Επισης

Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα