Κρίστιανσεν: «Υποχρέωση μας να προκριθούμε»

Στην έλλειψη υπομονής και ταχύτητας στην τελική προσπάθεια απέδωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν το γεγονός πως δεν κατάφερε η ομάδα του να σκοράρει κόντρα στην TNS, στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα των γαλαζκιτρίνων. 
 
Το ισόπαλο 0-0 δεν άφησε ικανοποιημένο τον Δανό τεχνικό, ο οποίος ανέφερε ότι ο ΑΠΟΕΛ ξέρει τι πρέπει να κάνει στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τρίτης (19/7) για να πάρει τη νίκη-πρόκριση. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις Κρίστιανσεν 
«Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το ματς απέναντι στην ομάδα της TNS, την οποία δεν πρέπει να υποτιμάμαι. Θεωρώ πως στο παιχνίδι μια ομάδα άξιζε να κερδίσει. Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να σκοράρουμε, αλλά στο τέλος ήρθαμε ισόπαλοι.
Τους είδαμε και απέναντι στην ομάδα με τον Σαν Μαρίνο, όπου έπαιξαν πιο επιθετικά, είχαν την πρωτοβουλία. Παίζοντας μαζί μας έδειξαν τον σεβασμό τους, παίζοντας τόσο αμυντικά. Είχαμε τον έλεγχο, την κατοχή αλλά δεν είχαμε την υπομονή και την ταχύτητα που θα έπρεπε στην τελική προσπάθεια. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι. Το γήπεδο λόγω και του πλαστικού χλοοτάπητα ήταν αργό, όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία, αλλά σίγουρα το ματς στο ΓΣΠ θα είναι εντελώς διαφορετικό.
 
Ετοιμάσαμε το δικό μας παιχνίδι, η αντίπαλος ομάδα έπαιξε με πάρα πολλούς παίκτες πίσω. Μας δυσκόλεψε το γεγονός πως έπαιξαν πάρα πολύ αμυντικά να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι όπως το σχεδιάσαμε. Είναι υποχρέωση μας να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και είναι στα χέρια μας να το πετύχουμε. Προσπαθήσαμε να κτίσουμε παιχνίδι από πίσω στο α’ ημίχρονο, αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στην προσπάθεια μας αυτή και έτσι αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας στην συνέχεια».
 

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα