Ασίς ή Μπεμπέ το νέο δεκάρι του Ερμή

Κόκκινο κτυπά ο μεταγραφικός οργασμός στον Ερμή, με τον πρόεδρο της ομάδας Λουκά Φανιέρο να εμφανίζεται διατεθειμένος να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ.
 
Οι «φτεροπόδαροι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Ιράκλι Μαϊσουράτζε, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα έρθει στην Κύπρο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αραδίππου.
 
Πρόκειται ασφαλώς για μια εξαιρετική μεταγραφή που θα ενισχύσει σημαντικά τον Ερμή, καθώς ο Γεωργιανός είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, τρέχει ασταμάτητα και θα ανεβάσει επίπεδο τον Ερμή.
 
Όμως, η ενίσχυση για την ομάδα του Νίκου Παναγιώτα δεν σταματά στον Μαϊσουράτζε. Ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων» έβαλε στο «μάτι» τους Νούνο Ασίς και Λουτσιάνο Μπεμπέ, οι οποίοι είναι ελεύθεροι και αναζητούν ομάδα στο νησί.
 
Ο Ασίς προτάθηκε στην Ανόρθωση, η οποία επί του παρόντος δεν έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Λουκάς Φανιέρος προσπαθεί να «ψήσει» τον Πορτογάλο. Όσο ο 38χρονος ποδοσφαιριστής δεν βρίσκει ανταπόκριση από μεγάλη ομάδα του νησιού, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες του Ερμή να τον εντάξει στο δυναμικό του.
 
Εφόσον δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειες για τον Ασίς, δεν αποκλείεται ο Ερμής να κινηθεί για την απόκτηση του Λουτσιάνο Μπεμπέ, η αξία του οποίου εκτιμάται επίσης απ’ όλους. 
 

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα