Στα «πράσινα» ο Μπουρούσης!

Ο Μπουρούσης έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, με τη συμφωνία να είναι οριστική και αμετάκλητη, καθώς δεν υπάρχει κανένα buy-out για ομάδα του ΝΒΑ, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη με τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος έχει οψιόν ως τις 5/8.
Ο διεθνής σέντερ όπως έχει γράψει το SDNA εδώ και αρκετές ημέρες βρισκόταν στο σταυροδρόμι Παναθηναϊκός ή ΝΒΑ, καθώς η εξαιρετική πρόταση των κυπελλούχων Ελλάδας τους είχε χρίσει νικητές στην κούρσα απόκτησης του διεθνούς σέντερ όσον αφορά τους Ευρωπαίους ανταγωνιστές.
Μια μεγάλη πρόταση από το ΝΒΑ ήταν το μόνο που θα μπορούσε να... χαλάσει τον «γάμο» του 33χρονου σέντερ με τους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο ο Μπουρούσης μετά από μια 5ετία όπου αγωνίστηκε σε Αρμάνι, Ρεάλ και Λαμποράλ, μετά την θητεία στον Ολυμπιακό, επιστρέφει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού!
Η συγκεκριμένη πολύ μεγάλη μεταγραφή φέρει την προσωπική σφραγίδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος από το βράδυ του αποκλεισμού των «πράσινων» από τη Λαμποράλ στο ΟΑΚΑ, τον Απρίλιο, φρόντισε να... στρώσει το έδαφος για την έλευση του Μπουρούση το καλοκαίρι, αφού έσπασε τον «πάγο» και σταθερά έκαμψε τις αντιστάσεις και τις... δεύτερες σκέψεις του παίκτη.
Επιπλέον, με την πολύ γενναιόδωρη πρόταση για διετές συμβόλαιο, αντί 2,5 εκατ. ευρώ, τον έφερε στο ΟΑΚΑ και θα αποτελέσει τον «πύργο» για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ενόψει της νέας σεζόν σε Euroleague και Α1!
Πηγή: sdna.gr  

Δειτε Επισης

Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης