ΑΠΟΕΛ: Έφτασε το sms για Γιαννιώτα!

Είναι πλέον επίσημο και οριστικό! Ο Γιάννης Γιαννιώτας θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, καθώς πριν από λίγο οι πρωταθλητές Κύπρου απέστειλαν το σχετικό sms.

Όπως είχε ενημερώσει από χθες ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ-Online (δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ), οι ιθύνοντες των «γαλαζοκιτρίνων» είχαν έλθει σε πλήρη συμφωνία με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό Πειραιώς και απέμενε μόνον η οριστικοποίηση του deal.

Αυτό συνέβη σήμερα, καθώς οι πρωταθλητές Κύπρου ανακοίνωσαν πως ο Ελλαδίτης εξτρέμ θα είναι και την ερχόμενη περίοδο κάτοικος Αρχαγγέλου, αφού ο δανεισμός του επεκτάθηκε για ένα χρόνο.

Ανακοίνωση

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας δανεισμού του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η συμφωνία είναι μονοετούς διάρκειας. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.

Από το 50% στο 70%
Σε ό,τι αφορά την οικονομική παράμετρο της συμφωνίας, ο ΑΠΟΕΛ απέφυγε μεν την καταβολή (γενναίας) αποζημίωσης για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με ελεύθερη μεταγραφή, αποδέχτηκε ωστόσο να καλύπτει μεγαλύτερο μέρος του μισθού του Γιαννιώτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρωταθλητές Κύπρου το περασμένο εξάμηνο κάλυπταν το 50% του συμβολαίου του παίκτη με τον Ολυμπιακό Π., ενώ για την περίοδο 2016/17 θα καλύπτουν το 70%.

Δειτε Επισης

Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Κλαμπ Μπριζ-Φιορεντίνα: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλό του σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Τσιμίκας: Θα έρθουν καλύτερες μέρες
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Οι οδηγίες της βρετανικής αστυνομίας προς τους οπαδούς την Άστον Βίλα
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής