Σοφοκλέους: «Έχει κι άλλη έκπληξη!»

Στο ασφυκτικά γεμάτο προαύλιο του Yellow Pride Cafe η αδημονία, ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία ήταν διάχυτα στους παρευρισκόμενους. Ο κόσμος της ΑΕΛ έστειλε ισχυρό μήνυμα πως είναι κοντά στην ομάδα, διότι πιστεύει ξανά σε αυτήν, διότι ονειρεύεται νέες εποχές τίτλων και δόξας.
Κατά την επίσημη παρουσίαση του τεχνικού επιτελείου και του ρόστερ για την αγωνιστική περίοδο 2016/17 οι ακρογωνιαίοι λίθοι του οικοδομήματος της ΑΕΛ έδειξαν ότι είναι συντονισμένοι στο ίδιο μήκος κύματος με τους οπαδούς.
Ο αρχηγός Μάριος Νικολάου κατέστησε σαφές ότι θέλει τουλάχιστον άλλον έναν τίτλο με την ΑΕΛ, προτού αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο αρχιτέκτονας του πρωταθλήματος του 2012, Πάμπος Χριστοδούλου, διεμήνυσε: «Υποσχόμαστε μια δυνατή ομάδα. Το μόνο που θέλω από εσάς είναι να σας βλέπω χαρούμενους και να έρχεστε στο γήπεδο».
Και ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, ανέλαβε να φτιάξει ακόμη περισσότερο το κλίμα και τη διάθεση. «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και συσπειρωμένοι. Έγινε μια καλή επιλογή ποδοσφαιριστών, έχουμε το προπονητικό τιμ που πήρε το πρωτάθλημα. Έχουμε τον κόσμο που είσαστε εσείς. Το καράβι ξεκίνησε για τους τίτλους. Το σημαντικό είναι να μείνουμε στον προϋπολογισμό. Σπάστε το ρεκόρ και έχει και άλλη έκπληξη. Λύστε τις άγκυρες, η ΑΕΛ είσαστε εσείς», υπογράμμισε ο ισχυρός άνδρας των «γαλαζοκιτρίνων».
  

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα