ΑΠΟΕΛ: €400.000 ο Γιαννιώτας

Σύμφωνα με την πλειονότητα των δημοσιευμάτων που συνόδευσαν τον νέο δανεισμό του Γιάννη Γιαννιώτα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στον ΑΠΟΕΛ, οι πρωταθλητές Κύπρου συμφώνησαν με τους «ερυθρολεύκους» να καλύπτουν μεγαλύτερο ποσοστό του συμβολαίου του 23χρονου άσου από το 50% που κατέβαλαν για το πρώτο εξάμηνο του 2016.
Σύμφωνα όμως με σημερινή δημοσίευση της παρασκηνιακής στήλης SportDog-Penalty η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων προβλέπει την πλήρη κάλυψη του συμβολαίου του Γιαννιώτα από την πλευρά των «γαλαζοκιτρίνων». Οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή ανέρχονται στα €400.000, τα οποία στο πρώτο στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους Πειραιώτες ο πρωταθλητής Κύπρου είχε δηλώσει αδυναμία/απροθυμία να καλύψει. Αν η αρχική στάση άλλαξε ή αν οι πληροφορίες εξ Ελλάδος δεν έχουν βάση, μένει ν’ αποδειχθεί.
Αναλυτικά το σημερινό δημοσίευμα από το SportDog_Penalty: «Τρία μύρια! Αυτό το ποσό άκουσε η πλευρά Γιαννιώτα, όταν μετά το κόψιμο του Βίκτορ (σ.σ. προπονητής Ολυμπιακού Π.) ζήτησε από τον ΟΣΦΠ να μάθει με τι λεφτά μπορούσε να φύγει. Ουσιαστικά έτσι έκοψαν τη... φορά στον Γιαννιώτα, που έλεγε ότι δεν ξαναπάει δανεικός, προσβλέποντας να πάει σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα. Για να καταλήξει δανεικός (χωρίς οψιόν αγοράς) στον ΑΠΟΕΛ, εκεί που είναι... ήρωας. Με τους Κύπριους να καλύπτουν εξ ολοκλήρου το  συμβόλαιο του».
  

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα