Κρίστιανσεν: «Διαφορετικό παιχνίδι»

Την εκτίμησή του πως το δεύτερο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τους Νιου Σεντς θα είναι ουσιωδώς διαφορετικό από το πρώτο κατέθεσε στην αποψινή (18/7) συνέντευξη Τύπου ο Τόμας Κρίστιανσεν.

«Σίγουρα περιμένουμε πολύ περισσότερα στον αυριανό αγώνα. Νομίζω ότι στην Ουαλία η ομάδα έκανε ένα καλό και σοβαρό παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να σημειώσουμε γκολ, διότι η αντίπαλη ομάδα αγωνίστηκε αμυντικά. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι δύσκολο και διαφορετικό, γιατί δεν παίζουμε σε πλαστικό χλοοτάπητα, ο οποίος μας στοίχισε στο προηγούμενο παιχνίδι όσο αφορά την ταχύτητα», ανέλυσε ο Δανός τεχνικός, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο τροποποίησης του αρχικού σχήματος του ΑΠΟΕΛ: «Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η προπόνηση και μετά να αποφασίσω. Είναι όμως πιθανό να υπάρξουν αλλαγές».

Ερωτηθείς για το αν προτιμά τη Ρόσενμποργκ ή τη Νόρσεπινγκ ως αντίπαλο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ο Κρίστιανσεν ήταν κατηγορηματικός: «Πρώτα να περάσουμε την TNS, ειδάλλως θα είναι χαμένος χρόνος η συζήτηση γι’ αυτό το ερώτημα».
Για την εξέλιξη της ομάδας του ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ τόνισε: «Αν συγκρίνουμε την ομάδα με την περσινή περίοδο, είναι ίδια. Αυτό που αλλάζει είναι η φιλοσοφία. Πιστεύω πως από τον καιρό που ξεκινήσαμε η ομάδα έχει κάνει πρόοδο. Και στο πρώτο παιχνίδι είδαμε μερικά πράγματα. Στη διάρκεια της προετοιμασίας είδαμε κάποιες διαστάσεις, στις οποίες θα δουλέψουμε. Σίγουρα περιμένουμε περαιτέρω βελτίωση. Θέλουμε χρόνο για να είμαστε έτοιμοι».
Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει το ενδεχόμενο περαιτέρω προσθηκών στο ρόστερ των «γαλαζοκιτρίνων» ο Δανός αποκρίθηκε: «Είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχω. Πρέπει να πάρω το καλύτερο από τους υπάρχοντες παίκτες. Πρέπει πρώτα να περάσουμε και μετά να δούμε, αν θα έχουμε άλλες προσθήκες. Προχωρώντας θα δούμε».

Δειτε Επισης

Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»