Δίνει μισό εκατομμύριο για φερόμενο στόχο του ΑΠΟΕΛ ο Τιμούρ

Ένα όνομα, από τα δεκάδες που γράφτηκαν ως μεταγραφικοί στόχοι του ΑΠΟΕΛ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ήταν ο Ούγκο Αλμέιδα.
 
Ο Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε σε Ανζί και Ανόβερο καταγράφοντας 21 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ είναι σε προχωρημένες επαφές με την ΑΕΚ.
 
Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια προσφέρει, σύμφωνα με ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης πέραν των 450 χιλιάδων ευρώ ετησίως στον 32χρονο στράικερ.
 
Αν κρίνουμε από το ποσό που φτάνουν οι αξιώσεις του έμπειρου Πορτογάλου φορ, μάλλον ουδέποτε υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς ΑΠΟΕΛ, χωρίς να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να προτάθηκε ο ποδοσφαιριστής.
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα του sdna
Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης του Ούγκο Αλμέιδα από την ΑΕΚ.  Ο ατζέντης του Πορτογάλου σέντερ-φορ, Ρούι Καρντόσο αναμένεται να προσγειωθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αθήνα και θα έχει καθοριστικό ραντεβού με την διοίκηση της ΑΕΚ μέσα στη μέρα για να διαπραγματευτούν το ενδεχόμενο της μετακόμισης του Ούγκο Αλμέιδα στην Ένωση.
 
Οι δύο πλευρές έχουν βρει κοινό σημείο επαφής αν και υπάρχει ακόμα μία μικρή διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Ούγκο Αλμέιδα απέρριψε πρόσφατα πρόταση από το Ισραήλ που του έδινε καθαρές ετήσιες απολαβές ύψους 450.000 ευρώ, ψάχνοντας για κάτι καλύτερο.
 
Η πρόταση της ΑΕΚ καλύπτει τον Πορτογάλοεπιθετικό σε ότι αφορά την χρονική διάρκεια (του έχει προταθεί διετές συμβόλαιο), ενώ τα χρήματα που του προσφέρει η Ένωση είναι καλύτερα από την πρόταση της ομάδας από το Ισραήλ.
 
Προς το παρόν φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα μία μικρή οικονομική διαφορά, ωστόσο η έλευση του Ρούι Καρντόσο στην Αθήνα δείχνει ότι υπάρχει διάθεση να γεφυρωθεί και να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού ο Ούγκο Αλμέιδα δείχνει ζεστός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, που άλλωστε είχε ενδιαφερθεί έντονα για αυτόν από πέρυσι.
 

Δειτε Επισης

Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Μπίσεσβαρ
Η viral φωτογραφία του Αντονί Μαρσιάλ ως συνοδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο με την εμφάνιση της ΑΕΚ
Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα-Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ η ΑΕΚ
Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ
Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League
ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Μαρσιάλ