Κρίστιανσεν: «Έτοιμοι να μπουν στην ομάδα Γιαννιώτας και Ντε Καμάργκο»

Για την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με την TNS, τι οφέλη άφησαν οι αναμετρήσεις με τους Ουαλλούς, την ετοιμότητα των Γιαννιώτα-Ντε Καμάργκο και τον επόμενο αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League αναφέρθηκε ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων Τόμας Κρίστιανσεν.
 
Τι έμαθε από το παιχνίδι με την TNS
«Αυτό που έμαθα είναι ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στο ποδόσφαιρο, πρέπει να σέβεσαι κάθε αντίπαλο. Και σήμερα είδαμε πως ο αντίπαλος δεν είχε πρόθεση να παίξει, απλά να αμυνθεί και αυτό είναι δύσκολο».
 
Για την εμφάνιση
«Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, μελετάμε τον κάθε αντίπαλο. Η  δουλειά μας είναι να βελτιωνόμαστε. Στο πρώτο παιχνίδι είδα ότι δεν είχαμε τόση ένταση και τόση ταχύτητα έτσι έπρεπε σήμερα να παίξουμε από πίσω και νομίζω η ομάδα κατάλαβε αυτό που θέλαμε να κάνουμε».
 
Αν ήταν κλειδί το πρώτο γκολ και αν προτιμά Νόρσεπινγκ ή Ρόζενμποργκ
"Πάντα το πρώτο γκολ είναι σημαντικό για να διασπάσουμε την άμυνα. Είπα στους παίκτες να έχουν υπομονή και ότι το γκολ θα έρθει, όπως και έγινε. Στη διάρκεια του αγώνα αξίζαμε περισσότερα γκολ, φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν είναι εύκολο απέναντι σε ομάδες όπως την ΤΝS. Για την δεύτερη ερώτηση... θα δούμε αλλά τουλάχιστον τώρα μπορούμε να μιλάμε για τον επόμενο γύρο. Ξέρουμε ότι έχουμε το πλεονέκτημα ότι θα παίξουμε πρώτα εκτός έδρας αλλά θα γίνουν δυο ανοικτά παιχνίδια". 
 
Αν είναι έτοιμος ο Γιαννιώτας να μπει στην ομάδα: 
"Ναι έκανε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, με βάση όσα είδα στις προπονήσεις και τα αποτελέσματα των εξετάσεων αλλά θα δούμε στο τέλος ποιός θα παίξει.
 
Αν ισχύει το ίδιο και για τον Ντε Καμάργκο: 
"Ισχύει το ίδιο γιατί έκανε προπονήσεις στην Γκενκ για πάνω από ένα μήνα και είναι στην ίδια κατάσταση με την ομάδα. Φυσικά είναι ένας νέος παίκτης και θα χρειαστεί χρόνο να μάθει την φιλοσοφία αλλά θα έχουμε τον χρόνο για όλα".
 
Για το ότι οι Σκανδιναβικές ομάδες είναι πιο έτοιμες λόγω του ότι είναι σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα των χωρών τους
"Έχουν περισσότερα παιχνίδια αλλά δεν το βλέπω ως πρόβλημα γιατί επίσης πρέπει να παίξουν το Σαββατοκύριακο και αυτό σημαίνει πως θα έχουν 4-5 μέρες για να ετοιμαστούν. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Είδα το ΑΠΟΕΛ τα προηγούμενα χρόνια απέναντι σε Σκανδιναβικές ομάδες, είναι πιο έτοιμες ομάδες αλλά πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο".
 

Δειτε Επισης

Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»