Κρίστιανσεν: «Έτοιμοι να μπουν στην ομάδα Γιαννιώτας και Ντε Καμάργκο»
22:57 - 19 Ιουλίου 2016

Τι έμαθε από το παιχνίδι με την TNS
«Αυτό που έμαθα είναι ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στο ποδόσφαιρο, πρέπει να σέβεσαι κάθε αντίπαλο. Και σήμερα είδαμε πως ο αντίπαλος δεν είχε πρόθεση να παίξει, απλά να αμυνθεί και αυτό είναι δύσκολο».
«Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, μελετάμε τον κάθε αντίπαλο. Η δουλειά μας είναι να βελτιωνόμαστε. Στο πρώτο παιχνίδι είδα ότι δεν είχαμε τόση ένταση και τόση ταχύτητα έτσι έπρεπε σήμερα να παίξουμε από πίσω και νομίζω η ομάδα κατάλαβε αυτό που θέλαμε να κάνουμε».
"Πάντα το πρώτο γκολ είναι σημαντικό για να διασπάσουμε την άμυνα. Είπα στους παίκτες να έχουν υπομονή και ότι το γκολ θα έρθει, όπως και έγινε. Στη διάρκεια του αγώνα αξίζαμε περισσότερα γκολ, φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν είναι εύκολο απέναντι σε ομάδες όπως την ΤΝS. Για την δεύτερη ερώτηση... θα δούμε αλλά τουλάχιστον τώρα μπορούμε να μιλάμε για τον επόμενο γύρο. Ξέρουμε ότι έχουμε το πλεονέκτημα ότι θα παίξουμε πρώτα εκτός έδρας αλλά θα γίνουν δυο ανοικτά παιχνίδια".