Αλεξάνδρου: «Εμπιστευόμαστε τον τρόπο παιχνιδιού μας»

Δηλώσεις στη κάμερα της Cytavision έκανε στο τέλος του αγώνα ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ και σκόρερ του πρώτου τέρματος στη νίκη με 3-0 επί της TNS, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ο οποίος μίλησε για την επιμονή στο πλάνο παιχνιδιού, τις μεταγραφές και το μέλλον του ΑΠΟΕΛ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
 
Αναλυτικά
 «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήρθε με ξεκάθαρο στόχο να αμυνθεί μαζικά και να προσπαθήσει με αντεπιθέσεις ή στατικές φάσεις να σκοράρει. Νομίζω ήταν φανερή η διαφορά δυναμικότητας. Έτυχε να βάλω εγώ το γκολ, θα μπορούσαν να βάλουν πολλά παιδιά κάποιο γκολ σήμερα. Ήταν θέμα τελικής προσπάθειας και να ανοίξει σε κάποια στιγμή η αντίπαλη άμυνα και να πετύχουμε και άλλα γκολ. Είχαμε υπομονή και έχουμε εμπιστοσύνη στον τρόπο παιχνιδιού και στον τρόπο που δουλεύουμε. Πιστεύω ότι θα έρθουν πολύ καλύτερα παιχνίδια και πολύ καλύτερες μέρες για την ομάδα».
 
Για τα νέα αποκτήματα: «Σίγουρα για να πετύχει μια ομάδα σαν το ΑΠΟΕΛ τους στόχους της σε Ευρώπη και Κύπρο πρέπει να έχει επιλογές. Θέλω να πιστεύω ότι ήρθαν αρκετά καλές επιλογές και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Ελπίζουμε να ενσωματωθούν γρήγορα για να έχουμε τις βοήθειες που χρειαζόμαστε για να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».
 
Για τον επόμενο αντίπαλο: «Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, πάντα έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι και να είμαστε πανέτοιμοι για να κάνουμε βήμα πρόκρισης. Ελπίζουμε στη συνέχεια να είμαστε σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης».
 
 

Δειτε Επισης

Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»