Λούκας Βύντρα για την άμυνα της Ομόνοιας

Σε προχωρημένες επαφές με τον Λούκα Βύντρα βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Νίκος Νταμπίζας, προκειμένου να ντύσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή με την πράσινη φανέλα.
 
Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αναμένονται εξελίξεις γύρω από αυτό το θέμα, το οποίο καθυστερεί επειδή ο υποψήφιος στόχος για κάλυψη στο κέντρο της άμυνας δεσμεύεται με συμβόλαιο.
 
O 35χρονος (05/02/1981), διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 με την Χάποελ Τελ Αβίβ και προσπαθεί να πάρει την ελευθέρα του προκειμένου να κατηφορίσει προς την Κύπρο.
 
Ο Βύντρα ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αλμωπό Αριδαίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανηλειακό. Το 2004 πήγε στον Παναθηναϊκό, όπου έπαιξε για εννέα χρόνια.
 
Ακολούθως πήγε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Λεβάντε για δυόμιση χρόνια, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται στο Ισραήλ και την Χάποελ, με τη φανέλα της οποίας είχε 25 συμμετοχές στην χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη