ΑΠΟΕΛ: Πάει Ουκρανία να φέρει χρήμα ο Πρόδρομος!

Ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρείας Pari-Match Αλεξέι Σαβίν, ο οποίος ήταν παρών στη διάσκεψη Τύπου για την παρουσίαση του Μεγάλου Χορηγού του ΑΠΟΕΛ, δεν θα ταξιδέψει μόνος στην επιστροφή για την Ουκρανία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Οnline στο αεροπλάνο θα μπει σήμερα και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης με σκοπό να κλείσει τη μεγάλη συμφωνία με τους Ουκρανούς, οι οποίοι επέδειξαν ενδιαφέρον για αγορά των αδιάθετων μετοχών της εταιρείας που κοστολογούνται στα 2 εκατ. ευρώ.
 
Μετά τις συμφωνίες με τις εταιρίες Pari-Match και 3CX η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έβαλε πλώρη για το μεγάλο deal που θ’ αποφέρει στο ταμείο ένα τεράστιο ποσό.
H παρουσίαση της συμφωνίας με την Pari Match
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση του νέου μεγάλου χορηγού της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.
Η παρουσίαση της συνεργασίας ΑΠΟΕΛ και Pari-Match πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton στην παρουσία του προέδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη και του Επικεφαλής του Τμήματος Marketing, της εταιρείας Pari-Match, Αλεξέι Σαβίν.
 
Αναφερόμενος στην συνεργασία ο εκπρόσωπος της χορηγού εταιρείας Pari-Match ανέφερε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πλέον μια αναγνωρισμένη ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
 
Η μεταξύ μας συνεργασία ευελπιστούμε ότι θα φέρει κέρδος και θα επωφεληθεί τόσο η Pari-Match όσο και ο ΑΠΟΕΛ. Στόχος είναι να προβάλουμε το εμπορικό μας όνομα και να αυξήσουμε ως επιχείρηση τον δικό μας κύκλο εργασιών και τα οικονομικά οφέλη ως εταιρεία μέσα από την προβολή αυτή. Η απόφαση για συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί για εμάς μια στρατηγική κίνηση. Σχεδιάζουμε να αποκτήσουμε την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας και να αρχίσουμε να αναπτυσσόμαστε στην κυπριακή αγορά μέχρι το τέλος του 2016.»
 
Από πλευράς της ομάδας μας, ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, Πρόδρομος Πετρίδης ανέφερε: «Αφιερώσαμε εδώ και αρκετούς μήνες πάρα πολύ χρόνο και κόπο για να εξασφαλιστούν από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου, οι συνεργασίες που θα πρόσφεραν στον ΑΠΟΕΛ τις οικονομικές συνεργασίες που χρειάζεται μια ποδοσφαιρική ομάδα της εμβέλειας, της πιο πετυχημένης ομάδας στην Κύπρο.
 
Σήμερα ανακοινώνουμε και επίσημα, την συνεργασία μας με τον κύριο χορηγό του ΑΠΟΕΛ, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17. Την εταιρεία Pari-Match.
 
Το γεγονός ότι πρόκειται για μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εκτός Κύπρου αλλά και διαδικτυακά σε παγκόσμιο επίπεδο   αποδεικνύει ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί πλέον να εξαργυρώνει μέσω της σύναψης τέτοιων χορηγικών συνεργασιών, την φήμη και τις αγωνιστικές επιτυχίες που κτίζει τα τελευταία δέκα χρόνια μέσα από τις διακρίσεις  του σε τοπικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο.
 
Για το ύψος της χορηγίας της Pari-Match
«Κάτι περισσότερο από 300 χιλιάδες και μπόνους σε περίπτωση εισόδου της ομάδας σε όμιλο».
 
 
Αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση
«Το ρόστερ είναι υπερπλήρες έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αν εξασφαλίσουμε είσοδο σε όμιλο και χρειαστεί να κάνουμε προσθαφαίρεση θα το κάνουμε».
 
Για τους Πιατσκόφσκι και Στίλιτς
«Είναι δύσκολοι διαπραγματευτές».
 
Για την εξαγγελία ότι το μπάτζετ θα μειωθεί κατά 10% σε σχέση με πέρσι
«Είμαστε εντός των πλαισίων που θέσαμε. Αν τα καταφέρουμε να πετύχουμε καλές συμφωνίες με τις αποζημιώσεις των Πιατκόφσκι και Στίλιτς θα πέσει ακόμα περισσότερο».
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»