Οι 5 παίκτες που θέλουν να «κερδίσουν» τον Ζινεντίν Ζιντάν

Με την βασική προετοιμασία να πλησιάζει, ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ξεκαθαρίσει στους Χάμες Ροντρίγκες, Χεσέ και Αλβάρο Μοράτα ότι τους υπολογίζει για την νέα σεζόν ακυρώνοντας τις φήμες που τους θέλουν να αποχωρούν από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.  
 
Υπάρχουν όμως κάποιοι παίκτες διαμάντια οι οποίοι θα βρίσκονται στην Βόρεια Αμερική με την πρώτη ομάδα και θέλουν να πείσουν τον Γάλλο τεχνικό ότι αξίζουν μία θέση άμεσα στο ρόστερ της βασίλισσας
 
Μάρκο Ασένσιο

Ο 20χρονος μέσος που εντυπωσίασε την περσινή χρονιά όντας δανεικός στην Εσπανιόλ, είναι από τα ανερχόμενα ταλέντα στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Ο πρώην παίκτης της Μαγιόρκα ανανέωσε πριν λίγες μέρες το συμβόλαιο μέχρι το 2022 και παρότι δεν γνωρίζει που θα αγωνίζεται του χρόνου, θέλει να εντυπωσιάσει τον «Ζιζού» έτσι ώστε να τον κρατήσει στην πρώτη ομάδα.
 
Όντεγκααρντ
 
Το περσινό καλοκαίρι έγινε χαμός  με τις Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης να «σφάζονται» για να το αποκτήσουν. Η Ρεάλ κατάφερε να το κάνει δικό της και το παιδί- θαύμα από την Νορβηγία έσπευσε να τους δικαιώσει κάνοντας πολύ καλή χρονιά με τους μικρούς της ομάδας. Φέτος, παρόλο που το πιθανότερο είναι να δoθεί δανεικός, θέλει να αποδείξει πως παρά το νεαρό της ηλικίας του(17 ετών), μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας.
 
Μαριάνο

Τον φωνάζουν «ο δολοφόνος» λόγω της επαφής που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο λόγος για τον Μαριάνο Ντίαζ Μεχία ή Μαριάνο ο οποίος αγωνίζεται στην Καστίγια, δεύτερη ομάδα της Ρεάλ. Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του σε σχέση με τους υπόλοιπους (22), ο Δομινικανός φορ θεωρείται από τα ταλέντα της ομάδας. Για τον παίκτη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Primera, με τον ίδιο να θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, δείχνοντας στον Ζιντάν ότι δεν του έβγαλαν τυχαία το συγκεκριμένο ψευδώνυμο.
 
Μάρκος Γιορέντε

Γέννημα - θρέμμα Mαδριλένος ο Μάρκο Γιορέντε πήγε στην Ρεάλ το 2008 σε ηλικία 13 ετών. Από τότε ο 21χρονος επιθετικός, δεν έχει καταφέρει να πείσει του ιθύνοντες των «μπλάνκος» αφού αγωνίστηκε σε μερικά φιλικά προετοιμασίας το 2015, ενώ το ντεμπούτο του ήταν σε ένα παιχνίδι της ίδιας χρονιάς οπού μπήκε αλλαγή σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος με την Λεβάντε. Φέτος είναι από ότι φαίνεται η τελευταία του ευκαιρία με τον ίδιο να είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να αποδείξει ότι αξίζει.

Σέρχιο Ντίαζ

Ο νεοφερμένος Παραγουανός είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε να δώσει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ στην Σέρο Πορτένιο για να κάνει δικό της τον 18χρονο επιθετικό. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει με το «καλημέρα» να δηλώσει παρόν και να δείξει στον Ζινεντίν Ζιντάν ότι μπορεί να υπολογίζει και στο άμεσο μέλλον στο πρόσωπο του.
 
Πηγή: sdna.gr
 

Δειτε Επισης

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση