Κάρβερ: «Δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα»

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Κάρβερ, ο οποίος τόνισε πως με λίγη τύχη, αφού η ομάδα πήρε την νίκη θα μπορούσε επίσης να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ακόμη, ευχαριστά θερμά τον κόσμο της ομάδας και τον διαβεβαιώνει ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμη η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρβερ:
 
"Εάν μου έλεγε κάποιος ότι θα σκοράραμε τρία γκολ πριν το ματς θα ήμουν ευχαριστημένος. Δεν τα καταφέραμε, επιστρέψαμε στο σκορ όμως δεν τα καταφέραμε. Έδειξαν χαρακτήρα οι ποδοσφαιριστές και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα και με λίγη τύχη μπορούσαμε για κάτι καλύτερο με την κλασσική ευκαιρία του Φλορέσκου". 
 
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο για την παρουσία του, αν και τον απογοητεύσαμε. Στήριξε τους παίκτες σε όλο το 90λεπτο. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ για να κάνουμε τον κόσμο περήφανο. Θέλω να δει ο κόσμος την προσπάθεια που κάνουμε. Θα είμαστε δυνατοί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος".
 
Εάν πέρασε η καλύτερη ομάδα ο τεχνικός αναφέρει: 
 
"Δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα. Κάναμε περισσσότερες ευκαιρίες, σκοράραμε τρία γκολ στην έδρα μας. Μας στοίχησε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Φλορέσκου προς το τέλος του αγώνα, θα μπορούσαμε να περάσουμε εμείς στο τέλος".

Για την συνέχεια: 
 
"Υπάρχουν κάποια κενά στο ρόστερ. Τα θέματα αυτά τα χειρίζεται ο Νίκος Νταμπίζας".
"Παρακολούθησα ένα παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ρυθμός δεν ήταν τόσο καλός όσο ο σημερινός για το Γιουρόπα Λιγκ. Είμαι σίγουρος ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι".
  
 
 

Δειτε Επισης

Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο