Ο Λοπετέγκι στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας

Την αντικαταστάτη του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας βρήκε η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ισπανίας. Η "furia Roja" θα έχει πλέον στον πάγκο της τον Τζουλέν Λοπετέγκι.

Ο Ισπανός προπονητής επί σειρά ετών είχε καθίσει σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες στην προπονητική του καριέρα. Ξεκίνησε από την Κ17 και ακολούθησαν οι Κ19, Κ20 και Κ20 με διάλειμμα ενός χρόνου που έκατσε στον πάγκο της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα αυτά μέχρι το καλοκαίρι του 2014 όταν και ανέλαβε την Πόρτο. Εκεί έμεινε μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο όταν και τον διαδέχτηκε ο Πεζέιρο.

Λεπτομέρειες για τη διάρκεια του συμβολαίου του Λοπετέγκι με την ισπανική ομοσπονδία δεν έχουν γίνει γνωστές κάτι που αναμένεται να συμβεί στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (21/7).

 

Δειτε Επισης

Πότε θα γίνει η «αλλαγή φρουράς» στην Ρεάλ
Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο προπονητής της Τζιρόνα
Νέα μεγάλη πρόταση της Τσέλσι για Μουρίλο
Παίκτης της χρονιάς ο Σαλάχ!
Δέχτηκαν επίθεση από ενόπλους οι παίκτες της Φλαμένγκο
Η Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της με έξι ομάδες στο Champions League
Ολυμπιακός: Το παλεύει ο Κωστούλας για ΟΑΚΑ
«Αν δεν το πάρουμε, δεν θα έχουμε πετύχει τίποτα»
Άλωσε την έδρα της Μπρίστολ η Σέφιλντ και βρέθηκε αγκαλιά με την πρόκριση
Conference League: Για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό η Μπέτις