Ο «εγκληματίας» Νασιμέντο και ο αδικημένος Ρουσιάς

Η Ομόνοια είπε (και φέτος) πρόωρο ευρωπαϊκό αντίο. Οι «πράσινοι» αποκλείστηκαν από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη τους στα δύο παιχνίδια γιατί δεν κατάφερε να σταματήσει τα ατού των Ισραηλινών που είναι οι ακραίοι επιθετικοί (ότι καλό έφτιαξε η Μπεϊτάρ ήταν από τα άκρα της επίθεσης) και πλήρωσε τα τραγικά ατομικά λάθη στη μεσοαμυντική της γραμμή.
 
Το τριφύλλι δεν εξουδετέρωσε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου, ούτε διόρθωσε τις δικές του αδυναμίες που διαφάνηκαν από τα πρώτα φετινά επίσημα παιχνίδια και γι’ αυτό γεύτηκε και φέτος την πίκρα ενός πρόωρο αποκλεισμού.
 
Η απογοήτευση της νέας επιτυχίας έφερε πυρά προς το πρόσωπο του Τζον Κάρβερ, καθώς ο Άγγλος τεχνικός κατηγορείται για λανθασμένη διαχείριση του αγώνα και των αλλαγών. 
 
Αρνητικός πρωταγωνιστής για την Ομόνοια ήταν ο Νασιμέντο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των «πρασίνων» υπέπεσε σε τραγικά ατομικά λάθη που στοίχισαν στην ομάδα του τριφυλλιού. 
 
Στη φάση του πρώτου τέρματος αντί να απομακρύνει την μπάλα την έδιωξε αδύναμα στο ύψος της περιοχής με αποτέλεσμα ο Ατζίλι να βρεθεί σε θέση βολής και να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Παναγή, ενώ συμπεριφέρθηκε αψυχολόγητα
στη φάση της ανατροπής του Σέχτσερ εντός περιοχής και έδωσε την ευκαιρία στην Μπεϊτάρ να πάρει προβάδισμα 2-1 από το σημείο του πέναλτι. 
 
Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας ύψωσαν ασπίδα προστασίας στον Νασιμέντο, τονίζοντας πως θα ήταν άδικο να «σταυρωθεί» ένας ποδοσφαιριστής. 
 
Αν δεν λεγόταν Ρουσιάς…
Ο Ονησίφορος απέδειξε και στον επαναληπτικό με την Μπεϊτάρ ότι είναι ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής που υπάρχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ της Ομόνοιας. 
 
Ο Κύπριος επιθετικός στα 25’ που αγωνίστηκε έδωσε πνοή στην γραμμή κρούσης των «πρασίνων» πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, δείγμα της εκτελεστικής του ικανότητας, και εξέθεσε τον Τζον Κάρβερ που τον άφησε καθηλωμένο στον πάγκο στο Ισραήλ.
 
Ο νεαρός φορ ξέσπασε σε δάκρυα μετά το τέλος της αναμέτρησης και δικαίως νιώθει αδικημένος για τον χρόνο συμμετοχής που πήρε στα δύο παιχνίδια με την Μπεϊτάρ. 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα