Φ. Κωνσταντίνου: «Φαβορί η ιστορική Γκρασχόπερς»

Πάτησε Κύπρο σήμερα (22/7) η ομάδα του Απόλλωνα που ολοκλήρωσε μετά και το χθεσινό φιλικό με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» (1-1),  την καλοκαιρινή προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια. Οι κυανόλευκοι βλέπουν αποκλειστικά Ευρώπη και αναμένουν την ερχόμενη Πέμπτη (28/7) τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την Γκρασχόπερς στην Ελβετία.
 
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Οnline με τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντίνου μας επεσήμανε ότι η λεμεσιανή ομάδα είναι πανέτοιμη να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις.
 
Ένα δύσκολο διάστημα προετοιμασίας 18 ημερών είχε περάσει η ομάδα του Απόλλωνα, η οποία δούλεψε σκληρά, ώστε να ανταποκριθεί στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, τόνισε μεταξύ άλλων για το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ότι δεν ανέμεναν ούτε κάτι περισσότερο αλλά ούτε κάτι λιγότερο.
 
Ήταν ένα φιλικό, όπως και τα υπόλοιπα των τελευταίων βδομάδων,  για δοκιμασίες και πειραματισμούς της ομάδας. 
 
Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και όλοι είναι «ετοιμοπόλεμοι», εκτός των Παπουλή και Μακρίδη, οι οποίοι έμειναν στην Κύπρο για αποθεραπεία.
 
«Οι ποδοσφαιριστές απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας», ανέφερε ο Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε και για τα νέα αποκτήματα των «γαλάζιων» (Μπάρμπαρο, Παραΐμπα)
 
«Αγωνίστηκαν καλύτερα απ’ όσο περιμέναμε και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό».
 
Ερωτηθείς για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Γκρασχόπερς στης Ελβετία, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα έχρισε τους Ελβετούς φαβορί για πρόκριση: «Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια δυνατή και ιστορική ομάδα και δικαιολογημένα θεωρείτε το φαβορί. Δεν υποσχόμαστε πολλά πράγματα έτσι ώστε να τα δείξουμε στο γήπεδο».
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του