Το δείγμα των νέων και το προβάδισμα των Πιέρου-Αλεξάνδρου

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ έκαναν στο νικηφόρο (4-1) φιλικό με τη Δόξα οι Ιγκόρ ντε Καμάργκο και Ρομπέρτο Λάγο.
 
Ο Βραζιλιάνος με βελγικό διαβατήριο επιθετικός έπαιξε 79’ (σκόραρε από το σημείο του πέναλτι) και έδειξε ότι είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, σαφέστατα όμως χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και ν’ αποκτήσει ρυθμό.
 
Καλά στοιχεία έδειξε και ο Λάγο, ο οποίος όμως δεν είναι απόλυτα έτοιμος και θα χρειαστεί μεγαλύτερο διάστημα προσαρμογής.
 
Ενόψει του πρώτου αγώνα του γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League με την Ρόσενμποργκ στη Νορβηγία την Τετάρτη (27/7) οι Πιέρος Σωτηρίου και Νεκτάριος Αλεξάνδρου έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για να πάρουν φανέλα βασικού στις θέσεις του επιθετικού και του αριστερού μπακ.
 
Ο Τόμας Κρίστιανσεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των δύο ποδοσφαιριστών στα παιχνίδια με την TNS, ξέρει τι μπορεί να του προσφέρουν και δύσκολα θα ρισκάρει να ρίξει στη μάχη τους δύο νεοαποκτηθέντες.
 
Έτοιμοι Μπρεσάν-Ορλάντι-Γιαννιώτας
Μπρεσάν και Ορλάντι συνέθεσαν το δίδυμο των επιτελικών μέσων του ΑΠΟΕΛ στο φιλικό με τη Δόξα, πέτυχαν από ένα τέρμα και έδειξαν ετοιμότητα για τα παιχνίδια με τους Νορβηγούς. Ο Τόμας Κρίστιανσεν σκέφτεται να ρίξει στη μάχη έναν εκ των δύο ως παρτενέρ του Ντε Βινσέντι, αφήνοντας στον πάγκο τον Βινίσιους, ο οποίος ήταν ο ποδοσφαιριστής που αντικαταστάθηκε πρώτος και στα δύο παιχνίδια με την TNS.
 
Σε όλο το ενενηντάλεπτο έπαιξε ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος ακολούθησε την προετοιμασία του Ολυμπιακού Πειραιώς, γνωρίζει τον ΑΠΟΕΛ από την παρουσία του στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν και θα είναι έκπληξη αν επιλεγεί στο αρχικό σχήμα του Δανού προπονητή για τον αγώνα με την Ρόσενμποργκ. 

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του