Εκτός ο Παγδατής από Ουάσινγκτον (video)

Ο Μάρκος Παγδατής δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στο μεγάλο σερβίς του Τζον Ίσνερ και γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ απ'τον Αμερικανό για τον 3ο γύρο του Citi Open στην Ουάσινγκτον. Συνεχίζει το comeback του ο Γκάελ Μονφίς! 

Χωρίς να επιτρέψει στον Κύπριο να απειλήσει το σερβίς του, ο Τζον Ίσνερ ήταν καλύτερος στους κρίσιμους πόντους του 1ου σετ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε εύκολα τη νίκη του με 7-6(3), 6-2 επί του Παγδατή, συνεχίζοντας την προσπάθεια κατάκτησης του πρώτου τίτλου της καριέρας του στην Ουάσινγκτον, έχοντας παίξει τρεις τελικούς στην πρωτεύουσα.

Ο 31χρονος, Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο1 του ταμπλό, έβγαλε 15 άσους έναντι 10 του Παγδατή και μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το 2ο σετ, έφτασε στην τελική επικράτηση μετά από μόλις 69 λεπτά αγώνα.

Ήταν η 8η νίκη του Ίσνερ σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Μάρκο (8-0)...

Στα προημιτελικά, ο πανύψηλος Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Στιβ Τζόνσον, μετά και τη νίκη του Νο5 του ταμπλό επί του Ράιαν Χάρισον με 6-4, 6-4.

Δυναμικά έχει επιστρέψει ο Γκάελ Μονφίς στο tour, μετά από ένα αβέβαιο διάστημα όπου και πάλι είχε διάφορα προβλήματα τραυματισμού.

Ο Γάλλος, Νο2 του ταμπλό, επικράτησε με άνεση 6-2, 6-3 του ανερχόμενου Μπόρνα Τσόριτς πετυχαίνοντας δύο συνεχόμενες νίκες κάτι που έχει να συμβεί απ'την εκπληκτική του πορεία έως τον τελικό του Monte Carlo Masters.

Στους "8" της Ουάσινγκτον, ο Μονφίς θα αντιμετωπίσει τον Σαμ Κουέρι που κέρδισε με 7-6(5), 6-3 τον Αλεξάντερ Ντολγκοπόλοφ.

Τζακ Σοκ και Ίβο Κάρλοβιτς επίσης θα αναμετρηθούν στα προημιτελικά, μετά τις νίκες τους επί των Ντάνιελ Έβανς και Μπέρναρντ Τόμικ αντίστοιχα.

Οι προημιτελικοί της Ουάσινγκτον
Ίσνερ-Τζόνσον
Κάρλοβιτς-Σοκ
Ζβέρεφ-Περ
Μονφίς-Κουέρι
  
 

ΠΗΓΗ: tennis24.gr

Δειτε Επισης

Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ
Μουρμούρα από το περιβάλλον του Ερντογάν για την ανάρτηση του πανό στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
Τοποθετήθηκε επίσημα ο ΠΑΟ για το πανό-«Είμαστε γνήσια πατριωτική ομάδα και ενωμένοι σαν γροθιά»
Πρόεδρος ΚΟΚ: «Το πανό για την κατοχή αποτυπώνει την θλιβερή πραγματικότητα»
Αγνοούνται ο προπονητής και ένας αθλητής της Σταλ Νίσα στις πλημμύρες της Πολωνίας