AEK: Για ένα όνειρο «τρελό»

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η ΑΕΚ πήρε την άνετη νίκη 2-0 στον επαναληπτικό επί της Κλίφτονβιλ. Οι «κιτρινοπράσινοι» με σκόρερ τους Μπόλιεβιτς και Τομάς, πήραν το εισιτήριο για τον γ’ προκριματικό γύρο στο Γιουρόπα Λιγκ που τους βρίσκει αντιμέτωπους με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Παράλληλα, η νίκη για την ομάδα της Λάρνακας καταγράφει νέο ρεκόρ στην ιστορία της, αφού είναι η τέταρτη συνεχόμενη νίκη στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση.
 
Ο επαναληπτικός κατέληξε περίπατος για τους Λαρνακείς, όταν ο Μπονέρ δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα μόλις στο 11ο λεπτό. Από εκεί και πέρα οι «κιτρινοπράσινοι» πίεζαν ακατάπαυστα την αντίπαλη εστία, μέχρι που ήρθε το πανέμορφο γκολ του Μπόλιεβιτς έξω από την περιοχή και άνοιξε το σκορ. Συνέχεια στο σκοράρισμα έδωσε ο Τομάς με κοντινή κεφαλιά που διαμόρφωσε και το τελικό 2-0 για την ομάδα του.
 
Σαφώς και η ΑΕΚ μπορούσε άνετα να κάνει μεγαλύτερο το σκορ με τις χαμένες ευκαιρίες, όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας Ιντιάκεθ, αλλά παρόλα αυτά παραμένουν απόλυτα ικανοποιημένοι.
 
Η επόμενη μέρα βρίσκει τους «κιτρινοπράσινους» να βλέπουν Ρωσία και Σπαρτάκ, που είναι και η επόμενη τους αντίπαλος. Γνωρίζουν στις τάξεις της ομάδας ότι πρόκειται για μία δυνατή και δύσκολη αντίπαλο αλλά συνεχίζουν να έχουν φιλοδοξίες και ελπίδες για κάτι καλό στην Ευρώπη.
 
 

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του