Ξεκίνησε με αμφισβητήσεις το έργο του Κάρβερ

Ένας αποκλεισμός πάντα έχει αρνητικές συνέπειες σε μία ομάδα. Γι’ αυτό στην Ομόνοια είναι σημαντική η διαχείρισή του. Κακά τα ψέματα, στους πράσινους βρέθηκαν για άλλη μία φορά στο ίδιο έργο θεατές.

Για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζονται αποφασισμένοι για ευρωπαϊκή υπέρβαση και όμως οι ελπίδες χάνονται στην πορεία. Και αυτή τη φορά χάθηκαν πάρα πολύ νωρίς. Το βάρος πέφτει, φυσιολογικά, και στον προπονητή της ομάδας. Η θητεία του Τζον Κάρβερ στους πράσινους δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, μιας και αμφισβητείται από τα πρώτα παιχνίδια.

Δεν είναι τόσο για τις επιλογές στην στελέχωση του ρόστερ – καθώς αυτό είναι κυρίως αρμοδιότητα του τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα – αλλά ο τρόπος που προσέγγισε τα παιχνίδια. Η κριτική προς το πρόσωπο του Τζον Κάρβερ ήταν έντονη μετά το πρώτο παιχνίδι με την Μπεϊτάρ. Κυρίως λόγω της διαχείρισης του παιχνιδιού, καθώς επιχείρησε μόνο μια αλλαγή στο αρχικό του σχήμα.

Ο αποκλεισμός, όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, έφερε περισσότερες αντιδράσεις προς το πρόσωπό του – χωρίς να αποφεύγονται τα πυρά προς τους ποδοσφαιριστές. Αντιδράσεις ακούστηκαν ακόμη και στα ενδότερα των αποδυτηρίων για τον τρόπο στησίματος της ομάδας.

Αναμενόμενα μαζεύτηκε τεράστια πίεση στις πλάτες του προπονητή, που θα κληθεί να ανατρέψει μέσω του πρωταθλήματος την κατάσταση. Πάντως, ο ίδιος στις δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι φτιάχνεται κάτι καλό.

 «Προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι πολύ καλό, θέλουμε να το κάνουμε με τον κόσμο μας. Θέλουμε να του δώσουμε χαρές και να είναι περήφανοι για την ομάδα. Καλώ τον κόσμο να δει αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε» ανάφερε. 

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του