Πάμπος: «Ακόμη 2-3 προσθήκες»

Σε μια πρώτη αξιολόγηση τόσο της πορείας της προετοιμασίας όσο και της μεταγραφικής ενίσχυσης της ΑΕΛ προχώρησε ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο τεχνικός του λεμεσιανού συλλόγου αναφέρθηκε και στο χρονικό σημείο, στο οποίο θέλει να είναι έτοιμη η ομάδα του.
Δείτε τις δηλώσεις του στην επίσημη web-tv της ΑΕΛ:


«Προσπαθούμε να κάνουμε καλή δουλειά. Ξεκινήσαμε στις Πλάτρες κι εδώ στη Βουλγαρία προχωρούμε με βάση το αρχικό πλάνο δουλεύοντας πάνω στη φυσική κατάσταση και την τακτική, γιατί υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά που θέλουν ομοιογένεια. Είμαστε σε καλό δρόμο», τόνισε αρχικά ο Χριστοδούλου.
«Τα επερχόμενα φιλικά είναι για να πάρουν λεπτά οι παίκτες κι εμείς να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα, να δούμε τα λάθη, να τα διορθώσουμε, διότι έχουμε χρόνο και στόχος είναι να έχουμε ένα δυνατό σύνολο από 22-24 παίκτες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Εκεί δίνω βαρύτητα, να είμαστε 100% έτοιμοι στην πρεμιέρα», συνέχισε ο Κύπριος τεχνικός κι ακολούθως αναφέρθηκε στις μεταγραφικές εκκρεμότητες.
«Είναι κάτι που βασανίζει κι εμένα και ανησυχεί τον κόσμο στη Λεμεσό. Τα δυο παιδιά που έχουμε κλείσει με τα χίλια προβλήματα με τα χαρτιά τους, δηλαδή τους Σαβανέ και Μπενγκουί, υπολογίζω ότι θα τους έχουμε από Δευτέρα.
Από κει και πέρα ο σχεδιασμός με τη διοίκηση, δηλαδή τον πρόεδρο κ. Σοφοκλέους και τον αντιπρόεδρο κ. Γιάπα, προβλέπει την προσθήκη ακόμη δύο παικτών από τους 3-4 που έχω στα πλάνα μου και είναι εντός οικονομικού πλαισίου, ενώ υπάρχει και ένας παίκτης που δοκιμάζουμε εδώ (σ.σ. Λαφράνς) και δείχνει θετικά στοιχεία.
Με αυτές τις συνθήκες ολοκληρώνεται το ρόστερ, διότι έχουμε και κάποια νεαρά παιδιά που δουλεύουν εδώ μαζί μας. Ήρθαν κατόπιν δικής μου απόφασης, διότι θέλω να υπάρχει παρόν και μέλλον για την ΑΕΛ. Κάνουν για πρώτη φορά τόσο σκληρή προετοιμασία, αλλά θα τους δώσει μεγάλη δυναμική», κατέληξε ο Χριστοδούλου.

  

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του