Στη βροχή διακοπές, στο στεγνό Ρόσμπεργκ!

Αγώνα θύμισαν οι κατατακτήριες δοκιμές της Ουγγαρίας, καθώς ολοκληρώθηκαν περίπου δύο ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Αυτή καθυστέρησε για 20 λεπτά, καθώς η δυνατή βροχή που έριξε το μεσημέρι μετέτρεψε το Ουγγαρόρινγκ σε... λίμνη. Στις 15:20 (ώρα Ελλάδας), λοιπόν, τα μονοθέσια βγήκαν στην πίστα για τις πρώτες προσπάθειες.
Άπαντες πρόλαβαν να κάνουν χρόνο, αλλά υπήρχε τόσο νερό που ακόμα και με τα βρόχινα ελαστικά δεν μπορούσες να τρέξεις. Έτσι, ήρθε η πρώτη διακοπή 13:08 πριν το φινάλε του Q1, η οποία διήρκεσε για 14 λεπτά.
Αφού επανεκκίνησε η διαδικασία, είχαμε τη δεύτερη κόκκινη σημαία 9 ακριβώς λεπτά πριν το τέλος του πρώτου σκέλους, καθώς ο Μάρκους Έρικσον γλίστρησε, έκανε σχεδόν τετακέ και κατέληξε στις μπαριέρες στη δέκατη στροφή. Αυτή τη φορά η διακοπή κράτησε 10 λεπτά, τη στιγμή που είχε σταματήσει η βροχή και σιγά-σιγά έβγαινε ο ήλιος για να στεγνώσει πιο γρήγορα η πίστα.
Η τρίτη κόκκινη σημαία ήρθε 5:20 πριν το τέλος του Q1, όταν ο Φελίπε Μάσα γλίστρησε και χτύπησε στις μπαριέρες στην τέταρτη στροφή. Μετά από 7 λεπτά συνεχίστηκε η διαδικασία, όμως 1:18 πριν το τέλος είχαμε την τέταρτη κόκκινη σημαία, καθώς ο Ρίο Χαριάντο γλίστρησε και κατέληξε στις μπαριέρες στη δέκατη στροφή για να ολοκληρωθεί πρόωρα το Q1.
Από αυτό έμειναν εκτός οι Τζόλιον Πάλμερ, Μάσα, Κέβιν Μάγκνουσεν, Έρικσον, Βερλάιν, Χαριάντο, με τους προαναφερθέντες να μη συμπληρώνουν το 107%, καθώς πριν το πέσιμο της τέταρτης καρό σημαίας μειώθηκαν οι πρώτοι χρόνοι.

Η πρώτη δεκάδα: Ρόσμπεργκ, Χάμιλτον, Ρικιάρντο, Φέτελ, Σάινθ, Αλόνσο, Μπάτον, Χούλκενμπεργκ, Μπότας.
Πηγή: gazzetta.gr  

Δειτε Επισης

Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ
Μουρμούρα από το περιβάλλον του Ερντογάν για την ανάρτηση του πανό στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
Τοποθετήθηκε επίσημα ο ΠΑΟ για το πανό-«Είμαστε γνήσια πατριωτική ομάδα και ενωμένοι σαν γροθιά»
Πρόεδρος ΚΟΚ: «Το πανό για την κατοχή αποτυπώνει την θλιβερή πραγματικότητα»
Αγνοούνται ο προπονητής και ένας αθλητής της Σταλ Νίσα στις πλημμύρες της Πολωνίας