Ρόσενμποργκ: Εξυπηρέτηση με το αζημίωτο

Δεν είναι αυτονόητο, δεν είναι και καινοφανές. Η μετάθεση της διεξαγωγής ενός αγώνα πρωταθλήματος για τη διευκόλυνση μιας εκ των εμπλεκομένων ομάδων στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις δεν προβλέπεται σε κανονισμό, απαντάται ωστόσο αρκετά συχνά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Η προσεχής αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, Ρόσενμποργκ, αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα. Αμέσως μετά την πρόκριση επί της Νόρσεπινγκ η πρωταθλήτρια Νορβηγίας αιτήθηκε στην εγχώρια ομοσπονδία την αναβολή της αναμέτρησής της με τη Βίκινγκ, προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τον επαναληπτικό με τους «γαλαζοκίτρινους».
Η ομοσπονδία ενέκρινε το αίτημα του συλλόγου από το Τρόντχαϊμ, με το οποίο δεν έφερε αντίρρηση και η Βίκινγκ. Η τελευταία, ωστόσο, διατύπωσε το παράπονο πως η ενημέρωση ήρθε ουσιαστικά την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να μείνει εκτεθειμένη απέναντι σε όσους οπαδούς της είχαν σπεύσει να προμηθευτούν εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Συμπτωματικά ή μη, μια μέρα μετά το εν λόγω παράπονο η Βίκινγκ έφτασε σε συμφωνία με τη Ρόσενμποργκ για την απόκτηση υπό μορφή μονοετούς δανεισμού του Περ Μάγκνους Στέιρινγκ. Ο εξαιρετικά ταλαντούχος στόπερ είναι αρχηγός της εθνικής Νορβηγίας U19 και καλύπτει τη μεγάλη τρύπα στο κέντρο άμυνας της Βίκινγκ μετά την αποχώρηση του Σοάρες και τον σοβαρό τραυματισμό του Ράσμους Μάρτινσεν. Και άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι…
  

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του