Λαΐφης: «Έχω καλό αριστερό και θα το δείτε στο γήπεδο» (video)

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Σταντάρ Λιέγης έκανεο Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος συστήνεται στους φίλους της  νέας του ομάδας. 
 
Ο Κύπριος διεθνής μιλά για τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα και τη μέχρι τώρα πορεία του. Αναφέρεται στις δυσκολίες που συνάντησε τις πρώτες μέρες της μετακόμισής του στο Βέλγιο και δηλώνει περήφανος που ανήκει στην Σταντάρ. 
Δηλώσεις Λαΐφη
«Είμαι από την Κύπρο. Είμαι 23 χρονών και είμαι κεντρικός αμυντικός. Έχω καλό αριστερό πόδι και ικανότητα στις κεφαλιές και θα το δείτε στο γήπεδο». 
Άρχισα το ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στο Παραλίμνι και ήμουν εκεί μέχρι τα 14. Ακολούθως πήγα στην Αγγλία για την Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου έμεινα για τρία χρόνια. Σε ηλικία 18 ετών επέστρεψα στην Κύπρο για την Ανόρθωση και άρχισα να παίζω επαγγελματικά για τρία χρόνια. 

 
Μετά ήρθε η μεταγραφή στον Ολυμπιακό και τώρα βρίσκομαι στην Σταντάρ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Παίζω στις Εθνικές ομάδες από 15 ετών και μετρώ δέκα συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών. 
 
Όταν ήρθα εδώ ήταν λίγο δύσκολο για μένα αλλά εδώ είναι όλοι σαν οικογένεια και με υποδέχθηκαν πολύ καλά και θέλω να τους ευχαριστήσω. Τώρα είναι πιο εύκολα τα πράγματα στις προπονήσεις και νιώθω πολύ καλά. Η Σταντάρ είναι μεγάλη ομάδα και φυσικά την γνώριζα. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ. 
 

Δειτε Επισης

Iρλανδία-Αγγλία: Ο Κάρσλεϊ έγινε ήδη... viral, μπέρδεψε τους πάγκους των ομάδων
Μπαρτσελόνα: Πλησιάζει η επιστροφή του Ντε Γιόνγκ στη δράση
Ρούνεϊ: Δεν ξεχνά την τέχνη, απίθανο γκολ με τους Legends της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Πένθος στη Λίβερπουλ: Πέθανε ο Ρον Γέιτς
Η Τσέλσι θα πληρώνει τον Στέρλινγκ για να αγωνίζεται στην Άρσεναλ
Nations League: Πάρτι της Ιταλίας στο Παρίσι, 3-1 τη Γαλλία
Το απόλυτο βίντεο με τα 900 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο!
Νίκη Πορτογαλίας επί Κροατίας με το 900ο γκολ του Ρονάλντο-Όλα τα αποτελέσματα του Nations League
Ιστορία έγραψε το Σαν Μαρίνο-Πέτυχε την πρώτη επίσημη νίκη της ιστορίας του
Και επίσημα στη Ρόμα ο Ματς Χούμελς