Ρίισε: "Η καρδιά μου ανήκει στον ΑΠΟΕΛ. Με κάλεσε στη Λευκωσία ο πρόεδρος"

Είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες ποδοσφαιρικές μορφές που ανέδειξε η Νορβηγία τα τελευταία χρόνια. Για τον Τζον Άρνε Ρίισε ο λόγος, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα  content.betsson.com για τις επικείμενες μάχες του ΑΠΟΕΛ με την Ρόσενμποργκ, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.
 
Ο παλαίμαχος, πλέον, Νορβηγός που φόρεσε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ την περίοδο 2014-15 δεν έκρυψε την συμπάθεια του στον πρωταθλητή Κύπρου και επεσήμανε πως θα έρθει στη Λευκωσία ως προσκεκλημένος του Πρόδρομου Πετρίδη για να δει τον επαναληπτικό.
 
 «Προσωπικά πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Για τον ΑΠΟΕΛ είναι σημαντικό να κάνει ένα καλό εκτός έδρας ματς. Η Ρόσενμποργκ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και θέλει να σκοράρει κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει του δεύτερου αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ συνήθως είναι πολύ καλός στα εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη.
 
Θα είναι δύσκολο να πούμε ποιος θα προκριθεί, όμως ελπίζω φυσικά να είναι η ομάδα μου ο ΑΠΟΕΛ. Πιστεύω η Ρόσενμποργκ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στην έδρα τους, αλλά η καρδιά μου ανήκει στον ΑΠΟΕΛ σε αυτή τη μάχη.
 
Αγωνίστηκα για ένα χρόνο στον ΑΠΟΕΛ και κέρδισα το νταμπλ. Τα πήγα πολύ καλά σε ένα σπουδαίο κλαμπ με πολύ ενθουσιώδεις φιλάθλους. Με κάλεσε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ να έρθω στη Λευκωσία να δω το παιχνίδι με τη Ρόσενμποργκ μαζί του. Έχω τον χρόνο, οπότε μάλλον θα πάω.

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα