«Εφέτος θέλουμε έναν τίτλο!»

Έτοιμη για να κάνει το επόμενο βήμα προς τα πάνω θεωρεί την ΑΕΚ ο Άντρος Καραπατάκης. Ο πρόεδρος του σωματείου σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Λαρνακέων προχώρησε σε αξιολόγηση της μέχρι στιγμής πορείας και σε οριοθέτηση των στόχων της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο υπό ανέγερση γήπεδο όσο και στις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Σπαρτάκ Μόσχας.
 

 
«Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από τη μέχρι στιγμής πορεία. Έχουμε περάσει και τους δύο γύρους με σχετικά καλή απόδοση, η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και προσδοκούμε ότι στη συνέχεια θα πάμε ακόμη καλύτερα»
«Χτίσαμε μια ομάδα έχοντας θέσει εξ αρχής ως στόχο να είμαστε μόνιμοι πρωταγωνιστές. Έχουμε κάνει δύο πολύ καλές σεζόν, στις οποίες η ομάδα κυνήγησε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ο στόχος μας αυτήν την περίοδο δεν μπορεί να είναι μικρότερος απ’ ό,τι στις προηγούμενες δύο. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να πάρουμε έναν τίτλο. Η ομάδα θα κάνει πρωταγωνιστική πορεία και ο ξεκάθαρος στόχος εφέτος είναι η κατάκτηση ενός τίτλου».
«Το νέο γήπεδο είναι ένα όνειρο ζωής που κάναμε πραγματικότητα με το συμβούλιό μας. Είμαστε στο δέκατο μήνα κατασκευών, υπολογίζουμε ότι στον επόμενο μήνα θα τελειώσουμε για να είμαστε έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική. Είναι ένα πολύ μεγάλο γεγονός για το σύλλογό μας, για την πόλη μας, όλος ο κόσμος το περίμενε χρόνια κι εμείς τώρα περιμένουμε τον κόσμο να έλθει πολύ πιο κοντά στην ομάδα για να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας»
«Μέχρι στιγμής έχουμε πωλήσει σχεδόν διπλάσια εισιτήρια διαρκείας απ’ ό,τι την περασμένη περίοδο, αλλά υπάρχουν ακόμη πάρα πολλά περιθώρια. Ξέρουμε ότι ο κόσμος σιγά-σιγά συνεχίζει να αγοράζει εισιτήρια διαρκείας. Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτήν την περίοδο έχουμε φορτώσει τον κόσμο με πολλά έξοδα, με τις μετοχές του γηπέδου, με τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα στηρίξει την προσπάθεια. Στόχος είναι να πωλήσουμε ακόμη 500 εισιτήρια διαρκείας»
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να το κερδίσουμε και να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να επιτευχθεί αυτός ο στόχος για πάρα πολλούς λόγους: για την πόλη μας, για το σύλλογο μας, ως επιστέγασμα των προσπαθειών μας τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Θέλω να καλέσω όλους τους Λαρνακείς, όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ, όλους αυτούς που νομίζουν ότι στην ΑΕΚ κάνουμε κάτι σωστό να ‘ρθουν την Πέμπτη στο γήπεδο να μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε το στόχο μας».
  

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα