Τζιωνής: «Εύκολες και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν»

Τη θέση της διοίκησης της Ομόνοιας εξέφρασε στο ξεκίνημα της σημερινής (26/7) συνέντευξης Τύπου του Νίκου Νταμπίζα ο Αντώνης Τζιωνής. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας αναφέρθηκε στα δεδομένα που δημιούργησε ο αποκλεισμός από την Μπεϊτάρ και στην κατά τη γνώμη του ορθή οδό για την επιτυχημένη αλλαγή μοντέλου στο σωματείο. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:
«Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση. Για τα αγωνιστικά και τα της προετοιμασίας θα μιλήσει ο τεχνικός διευθυντής και είμαι σίγουρος ότι θ’ απαντήσει στα ερωτήματά σας.
Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό, το ίδιο νιώθουμε κι εμείς, διότι έχουμε τους ίδιους στόχους με τους απανταχού Ομονοιάτες. Δικαιολογημένα σκορπούν απογοήτευση οι αποκλεισμοί στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια για μια ομάδα που γεννήθηκε για να κερδίζει και να διακρίνεται.
Υπάρχουν όμως δύο δρόμοι: αυτός της μιζέριας, της μοιρολατρίας, της ισοπέδωσης και της ηττοπάθειας που δεν αρμόζει σε κανέναν Ομονοιάτη και καμία Ομονοιάτισσα.
Ο άλλος, που θα επιλέξουμε, είναι αυτός της ανάλυσης, της δουλειάς, της ενότητας, της συνεργασίας, της υπομονής και της δίψας για διακρίσεις.
Ευρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας περιόδου, τρέχουμε ένα νέο πρότζεκτ. Αυτό δεν είναι μια πιπίλα για τα αυτιά των φίλων και των οπαδών μας. Μιλήσαμε εξ αρχής καθαρά, τους είπαμε ότι δεν θα βιαστούμε, ο προγραμματισμός αφορά όλη τη χρονιά και για κανένα λόγο δεν θα τον χαλάσουμε, για να πάμε σε βιαστικές κινήσεις που θα μας απογοητεύσουν στο σύντομο μέλλον. Το πρότζεκτ απαιτεί εμπιστοσύνη στον τεχνικό διευθυντή, τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες και όλο το προσωπικό στο σωματείο.
Δεν είναι σωστό να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. Την κατάλληλη στιγμή όλοι θα έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε και να κατακρίνουμε. Πρέπει όμως να περάσει ένα χρονικό διάστημα, ώστε το δείγμα να είναι επαρκές.
Θέλουμε να υιοθετήσουμε ένα ευρωπαϊκό μοντέλο. Εύκολες και μαγικές λύσεις που θα διορθώσουν τα πάντα μέσα σε λίγες μέρες ή ένα μήνα δεν υπάρχουν. Αλίμονο αν κυριαρχήσει η απογοήτευση. Ψηλά το κεφάλι! Αυτό είναι αντάξιο της ιστορίας του σωματείου, δυσκολίες υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Όλους εμάς μας ενώνει η μεγάλη ιδέα, την οποία μοιραζόμαστε. Είσαστε η μοναδική δύναμη της Ομόνοιας, μαζί πρέπει να προχωρήσουμε
». 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα