Χέλαντ: «Ξέρω για το καμίνι του ΓΣΠ»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΕΠΟΡΤΕΡ-Online: Στέλιος Στέλιου

Προ διετίας με αφορμή την ένταξη του Τζον Άρνε Ρίισε στον ΑΠΟΕΛ είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το ακόλουθο χιουμοριστικό σχόλιο: «Ο Τζον Άρνε Ρίισε ενσωματώθηκε στις τάξεις των Νορβηγών που κάνουν ντεμπούτο στην Αγία Νάπα. Συγχαρητήρια».
Δύο χρόνια αργότερα ο Παλ Αντρέ Χέλαντ ετοιμάζεται να επισκεφτεί για πρώτη φορά την Κύπρο με την ελπίδα να μην υποχρεωθεί ο ίδιος και η Ρόσενμποργκ να θάψουν εδώ τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Σίγουρα η Κύπρος είναι παράδεισος για τους Νορβηγούς τουρίστες που παραθερίζουν κατά χιλιάδες εκεί. Προσωπικά δεν έχω ταξιδέψει στην Κύπρο, αλλά έχω αντιληφθεί ότι είναι ένα νησί που έχει ζωή. Έχω φίλους που την έχουν επισκεφτεί κι έχω μια εικόνα της ζωής εκεί. Αν μπορέσουν να μεταφέρουν λίγο από τις φωνές στο γήπεδο και να τραγουδήσουν για τη Ρόσενμπεργκ, θα είναι τέλεια. Θα είναι η υποστήριξη που χρειαζόμαστε, γιατί απ’ όσα έχω καταλάβει το ΓΣΠ είναι ένα καμίνι για τον αντίπαλο», τόνισε σε σημερινή συνέντευξή του στο νορβηγικό Τύπο ο άσος της Ρόσενμποργκ.
«Θα πάμε εκεί για να ανταποκριθούμε στην πρόκληση. Στο κυπριακό πρωτάθλημα υπάρχουν πολλοί Βραζιλιάνοι και Πορτογάλοι, οι οποίοι δεν θα ενθουσιαστούν, αν είμαστε συμπαγείς και τους προβάλουμε αντίσταση», εκτίμησε ο Χέλαντ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο παρ’ ολίγον κάζο της ομάδας του στοπ β’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
«Απέναντι στη Νόρσεπινγκ, μετά το 2-0, αφήσαμε το πόδι από το γκάζι, αφήσαμε κενά μεταξύ των γραμμών, χάσαμε την επιθετικότητά μας. Νομίζαμε ότι ήμασταν άνετοι, αλλά σε αυτό το επίπεδο τιμωρείσαι. Υπό αυτό το πρίσμα, ήταν ένα εξαίρετο μάθημα για τη συνέχεια. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να είσαι στην τσίτα 90 λεπτά».  

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα