Φ. Κωνσταντινίδης: «Η Θύρα 9 έχει λανθασμένη πληροφόρηση»

Απάντηση στις κατηγορίες των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας σχετικά με τους ισχυρισμούς της Θύρας 9 για τα σπασμένα καθίσματα στη Νότια κερκίδα σε πρόσφατο αγώνα της ομάδας που επέφεραν πρόστιμο, έδωσε γραπτώς ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης.
 
Αναλυτικά
Πληροφορήθηκα ότι σε χτεσινά μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε αναδημοσίευση στην ιστοσελίδα σας οι φίλοι της Θύρας 9 αναφέρονται στο θέμα των ζημιών που προκάλεσαν στη Νότια κερκίδα του ΓΣΠ στον αγώνα για τον πρώτο προκριματικό του Europa League και κατηγορούν τον ΓΣΠ ότι χρεώνει στην Ομόνοια 120 καρέκλες που δεν έσπασαν. Θα έπρεπε νομίζω πρίν να ενεργούν δημόσια, να μιλούσαν είτε μαζί μας αλλά σίγουρα με το σωματείο τους για να τους ενημερώσει και να τους δείξει μάλιστα και τις φωτογραφίες που έβγαλαν οι ίδιοι όταν επιθεώρησαν τις ζημιές. Και να θυμηθούν και την ανακοίνωση του σωματείου τους την επομένη του αγώνα για το ίδιο θέμα που τους αφορά μόνο αυτούς.
 
Και για αποκατάσταση της πραγματικότητας, έχουν απλά λανθασμένη πληροφόρηση. Δεν είπε κανείς ότι τις έχουν σπάσει. Τις καρέκλες που έχει χρεωθεί δυστυχώς η Ομόνοια τις έχουν καταστρέψει με άλλο τρόπο τον οποίο φυσικά γνωρίζουν και μπορούν να έρθουν να τις επιθεωρήσουν, ειδικά αν πρόκειται να τις χρεωθούν οι ίδιοι. Και επειδή διαχρονικά βοηθούμε τους οργανωμένους στα πλαίσια του τι μπορούμε να κάνουμε, επαναλαμβάνω ξανά ότι για οτιδήποτε επιθυμούν μπορούν όπως γνωρίζουν να επικοινωνούν απευθείας μαζί μας όπως ειδικά έκαναν τα τελευταία χρόνια που δεν είχαν επικοινωνία με την επίσημη Ομόνοια. Το ίδιο και εσείς επειδή με ένα απλό τηλεφώνημα για μια άποψη αποφεύγουμε αντιπαραθέσεις που γνωρίζουμε όλοι ότι δεν αρέσουν στα αθλητικά ΜΜΕ !
 
Τους χαρακτηρισμούς για το άτομο μου και το αν προστατεύω άλλους η αυτούς, τους αντιπαρέρχομαι σαν ανάξιους αναφοράς.
 
Φιλικά
 
ΦΚ
 

Δειτε Επισης

Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια