Έιγιολφσον: «Έτσι θα παίξουμε με τον ΑΠΟΕΛ»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online: Στέλιος Στέλιου

Ένεκα ενός μικροπροβλήματος ο Χόλμαρ Ορν Έιγιολφσον προφυλάχθηκε στο σαββατιάτικο παιχνίδι της Ρόσενμποργκ με τη Χάουγκεσουντ. Απόψε απέναντι στην ΑΠΟΕΛ, ωστόσο, αναμένεται πως θα είναι στο αρχικό σχήμα.
«Αισθάνομαι ξεκούραστος κι έτοιμος για μάχη. Ήταν καλό που πήρα ανάσες», δήλωσε ο άσος των Νορβηγών, οι οποίοι μέσα από το βίντεο γνωρίζουν πολύ καλά τον πρωταθλητή Κύπρου. «Μοιάζει μια τεχνική ομάδα που παίζει με κοντινές πάσες. Μια δημιουργική ομάδα, συνεπώς θα είναι μια δύσκολη μάχη, αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι άπαντες θα δώσουμε το 100%», δεσμεύτηκε ο Έιγιολφσον, ο οποίος γνωρίζει τον Ίγκορ ντε Καμάργκο από τη θητεία του στη Χόφεναϊμ: «Είναι ένας ψηλός παίκτης. Ένας αληθινός φορ περιοχής. Αν παίξει απόψε, θα είναι εγγυημένα μια απειλή. Νομίζω ότι είναι ωραίο ν’ αντιμετωπίζεις τέτοιους παίκτες με εμπειρία στο ύψιστο επίπεδο, διότι αντιλαμβάνεσαι πού στέκεσαι εσύ».
Κατά τον Ισλανδό οι πιθανότητες πρόκρισης της Ρόσενμποργκ είναι εξαιρετικές: «Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε να τους τρέξουμε και να παίξουμε ψηλά. Όλοι ονειρευόμαστε το Τσάμπιονς Λιγκ, συνεπώς πρέπει να τα δώσουμε όλα».  

Δειτε Επισης

Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια