Τα έκανε όλα για να χάσει ο Απόλλωνας

Χαμένο πέναλτι στο 10’ για να προηγηθεί, αψυχολόγητη ενέργεια από τον Σακέτι (μπήκε ως αλλαγή και πρόλαβε να αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες εκ των οποίων η δεύτερη για σπρώξιμο στην προσπάθεια τοποθέτησης στο τοίχος), αδράνεια και αμυντικά λάθη ολοκληρώνουν το παζλ της ήττας του Απόλλωνα με 2-1 από την Γκρασχόπερς. 
Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού κρατούσαν το ισόπαλο 1-1 μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Λαβανσί εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια του Απόλλωνα και έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίκτυα.
 
Οι Ελβετοί απέκτησαν μικρό πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Πέμπτης (4/8) στην Κύπρο, όμως ο Απόλλωνας έδειξε στο Σεντ Γκάλεν ότι όχι μόνο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την Γκρασχόπερες αλλά είναι καλύτερη ομάδα και η πρόκριση στα play off της διοργανώσης θα κριθεί από τη δική του απόδοση. 
 

Από τον παράδεισο στην κόλαση
Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε για τον Απόλλωνα η αναμέτρηση καθώς οι «γαλάζιοι» κέρδισαν πέναλτι με τον Γκιέ, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ντα Σίλβα στο 10’. Ο Βραζιλιάνος έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαλ, πετώντας στα «σκουπίδια» τεράστια ευκαιρία.
 
 
 
 
Στην αμέσως επόμενη φάση δευτερόλεπτα μετά οι Ελβετοί τιμώρησαν τον Απόλλωνα, με τον Ταμπάκοβιτς να νικά με κοντινό πλάσε τον Βάλε και να δίνει προβάδισμα στον Γκρασχόπερς στο 11’. 
«Δάγκωσε» η κόμπρα
Ο Απόλλωνας έψαξε στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως, το γκολ της ισοφάρισης το οποίο ήρθε στο 76’ με τον Άμπραχαμ Γκιέ να πηδά στον…ουρανό και να καρφώνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα των Ελβετών, γράφοντας το 1-1.
 
Αποτέλεσμα που θα έδινε προβάδισμα πρόκρισης στον Απόλλωνα και θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικό της εικόνας των δύο ομάδων στο γήπεδο. 
 
«Έγκλημα» Σακέτι και τιμωρία
Αψυχολόγητα λειτούργησε ο Σακέτι, ο οποίος μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή και με δύο κίτρινες σε διάστημα έξι λεπτών αποβλήθηκε αφήνοντας με αριθμητικό μειονέκτημα τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Λεμεσού πλήρωσε το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την αδράνεια της ανασταλτικής της λειτουργίας με το γκολ του Λαβανσί στις καθυστερήσεις. 

To LIVE της αναμέτρησης από τον ΡΕΠΟΡΤΕΡ
 

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές