Φόρεσε κυανόλευκα ο Καλό

Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης με κάθε επισημότητα είναι ο Μιγκέλ Καρλίτος. Ο Πορτογάλος εξτρέμ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου και φωτογραφήθηκε πλάι στον πρόεδρο της "Κυρίας" Χρίστο Πουλλαΐδη φορώντας τη φανέλα της Ανόρθωσης. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Carlos Miguel Tavares Oliveira (Carlitos) με ελευθέρα μετεγγραφή!

Ο εικοσιτριάχρονος, βραχύσωμος, Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Γεννημένος στην Almada, έφτασε στην Κύπρο σε ηλικία 20 ετών για λογαριασμό της Δόξας Κατωκοπιάς. Τρία χρόνια μετά, περνά την πόρτα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Καλωσορίζουμε τον Καρλίτος στην Ανόρθωση και του ευχόμαστε μια λαμπρή καριέρα με τα χρώματα της ομάδας μας!
 

Δειτε Επισης

Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια