Κλοπ: «Δεν θα ξόδευα ποτέ 100 εκ. για ένα παίκτη»

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους. Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να εξασφαλίσει την υπογραφή του Γάλλου πριν το Community Shield.  
 
Αν το ντιλ ολοκληρωθεί τότε αυτή θα είναι η τρίτη μεταγραφή του Ζοσέ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και την προσθήκη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. 
 
Από την άλλη η ομάδα του Κλοπ έχει δώσει και αυτή αρκετά χρήματα για τις περιπτώσεις των Σάντιο Μανέ και Τζεορτζίνο Βαϊνάλντουμ, έχοντας συνολικά αγοράσει 6 παίκτες και δώσει 10.
 
Όπως αναφέρει η «Daily Express» ο Γιουργκεν Κλοπ είχε πει για την περίπτωση Πογκμπά: « Αν φέρεις ένα παίκτη αξίας 100 εκ. ευρώ και σου τραυματιστεί τότε όλα καταστράφηκαν. Την ημέρα που το ποδόσφαιρο θα γίνει έτσι εγώ δεν θα είμαι πλέον σε αυτή τη θέση, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα». 
 
Για να συνεχίσει στην συνέχεια και να πει: « Οι άλλοι σύλλογοι μπορούν να ξοδέψουν πολλά λεφτά και να αγοράσουν τοπ παίκτες, εγώ δρω διαφορετικά. Ακόμα και αν είχα τα λεφτά θα τα ξόδευα διαφορετικά. Αν θα ξοδέψω λεφτά είναι επειδή προσπαθώ να φτιάξω μία ομάδα, μία πραγματική ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα η οποία θα πρωταγωνιστεί παντού».
 
Πηγή: sdna.gr
 
 

Δειτε Επισης

Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
ΒΙΝΤΕΟ: O Ντεμπελέ πήρε όλο το... σετ του Μέσι και τις φανέλες των Σουάρες και Άλμπα
BINTEO: Νεύρα από τον Μέσι στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι, έριξε.. σφαλιάρα στον Βιτίνια
Ο Πολ Ινς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε νησίδα
Τα βρήκε με τη Ρόμα και κάνει δικό της τον Τάμι Έιμπραχαμ η Μπεσίκτας
Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο
Η Μπάγερν πέρασε με τεσσάρα τη Φλαμένγκο και έκλεισε ραντεβού στους «8» με την Παρί
Ακριβότερος μέσος στον κόσμο ο Μπέλιγχαμ, ακολουθούν Πέδρι και Βιρτζ