Φτιαγμένος για (πολύ) ψηλότερα εμπόδια από την Γκρασχόπερς

Ακόμα και με το ισόπαλο 1-1 να επέστρεφε από την Ελβετία ο Απόλλωνας θα ήταν άδικο με βάση την εικόνα της αναμέτρησης στο Σεντ Γκάλεν κόντρα στην Γκρασχόπερς.
 
Το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στους Ελβετούς τη νίκη, (μικρό) προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού και εμφάνισε την παθογένεια του Απόλλωνα που «φωνάζει» από το πρώτο φιλικό προετοιμασίας. ‘Η μάλλον από την περσινή χρονιά.
 
Η ομάδα της Λεμεσού έχει θέματα στην ανασταλτική της λειτουργία που αποτελούν πληγή σε μια ποιοτική ομάδα με τεράστιες δυνατότητες. Στην AFG Αρένα ο Απόλλωνας από το πρώτο δεκάλεπτο φανέρωσε αρετές και διέλυσε τα προγνωστικά που ήθελαν την Γκρασχόπερς αφεντικό στην υπόθεση πρόκριση, πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
 
Η ευκαιρία του Αγγελή στο 3’ και το χαμένο πέναλτι του Ντα Σίλβα στο 10’ επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Η ομάδα της Λεμεσού γνώρισε την «πικρή» ομορφιά του ποδοσφαίρου στην αμέσως επόμενη φάση με τον Ταμπάκοβιτς να σκοράρει και να δίνει προβάδισμα στους Ελβετούς.
 
Το γκολ του Γκιέ στο 76’ ήταν απονομή δικαιοσύνης για την καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και ο Απόλλωνας ήταν κοντά στο ισόπαλο αποτέλεσμα που θα τον καθιστούσε ξεκάθαρο φαβορί πρόκρισης στα play off.
 
Η αδράνεια στα μετόπισθεν εμφανίστηκε ξανά στις καθυστερήσεις και οι «γαλάζιοι» χωρίς να καταλάβουν πως δέχθηκαν δεύτερο τέρμα με τον Λαβαντσί διαφοροποιώντας τα δεδομένα ενόψει επαναληπτικού.
 
Η πρόκριση στα πόδια του
Η ανωτερότητα του Απόλλωνα από την Γκρασχόπερς είναι δεδομένη και θα φανεί το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (4/8) στην Κύπρο. Οι δυνατότητες της ομάδας του Πέδρο Εμάνουελ είναι για πολύ ψηλότερα εμπόδια απ’ αυτό των Ελβετών, φτάνει ο Απόλλωνας να βρει το αντίδοτο και να παρουσιαστεί πιο ισορροπημένος ανασταλτικά και να κλείσει τις «τρύπες» που παρουσιάζονται, κυρίως, στα άκρα της άμυνας του. 
 

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Ρεάλ και Γιουνάιτεντ έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Μάρτιν Μπατούρινα
«Η δουλειά μου είναι να είμαι άδικος και θα είμαι σε όλη τη σεζόν»
ΒΙΝΤΕΟ: Η μοναδική κόκκινη κάρτα στην καριέρα του Μαρσιάλ ήταν για χτύπημα στον Λαμέλα
Η Τσέλσι θέλει να απαλλαγεί από τον Ντισασί τον Ιανουάριο
«Έχω αλλάξει πολύ, απέρριψα πολλές προτάσεις γιατί θέλω να επιστρέψω στη Serie A»
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
Διπλό με τριάρα στην επιστροφή Ρονάλντο και το ντεμπούτο του Πιόλι στον πάγκο
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο