Θέλει Χαφέζ ο Τιμούρ

Την περίπτωση του Καρίμ Χαφέζ για το αριστερό άκρο της ΑΕΚ εξετάζει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στην Ομόνοια, ως δανεικός από τη Λιρς. 
 
Να σημειώσουμε πως προτού ο Χαφέζ καταλήξει στους πράσινους το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε προ των πυλών της ΑΕΚ, καθώς βρέθηκε μάλιστα στην Αθήνα για υπογραφές, εντούτοις η μεταγραφή χάλασε την υστάτη. 
 
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα του sdna
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Χουάν Μανουάλ Ντίας, έχει εξετάσει αρκετά ονόματα για το αριστερό άκρο της άμυνας και πληροφορίες αναφέρουν πως στη λίστα της έχει επανέλθει κι ο Καρίμ Χαφέζ, που πέρυσι είχε βρεθεί μία «ανάσα» από την ομάδα!  
 
Ο παίκτης είχε βρεθεί μάλιστα στην Αθήνα όμως, το «deal» χάλασε λόγω της απρόσμενης αλλαγής στάσης του ιδιοκτήτη της Λιρς, στην οποία κι ανήκει ακόμη. Η συμφωνία τότε αφορούσε σε δανεισμό ενός έτους και στις συζητήσεις είχε δοθεί το «οκ» για να υπάρξει κι οψιόν αγοράς. Ωστόσο, την ώρα που ο Χαφέζ είχε «πατήσει» στην Ελλάδα, λίγο πριν τις υπογραφές ο ισχυρός άνδρας των Βέλγων έθεσε... βέτο για τον δανεισμό του, σχετικά με την οψιόν αγοράς του, αθετώντας την αρχική συμφωνία την οποία ο ίδιος είχε συνάψει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
 
Τελικώς, ο διεθνής Αιγύπτιος μπακ αποκτήθηκε, με τους όρους που ήθελε ο Γουάντι Ντέγκλα, ιδιοκτήτης της Λιρς, από την Ομόνοια, στην οποία πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν, μετρώντας συνολικά 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μοιράζοντας δύο ασίστ.  
 

Δειτε Επισης

Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League
ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Μαρσιάλ
Ισόπαλο το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα-Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στη Super League
Ντέρμπι στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League
Με Γουίλιαν και Ολιβέιρα κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός
Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης-«Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μου»
Παρουσίασε τη νέα γκρι φανέλα του ο ΠΑΟΚ
Ολοκληρώθηκε η επέμβαση του μικρού Γιαννάκη που κάνει αγώνα να σταθεί στα πόδια του