Θέλει να απαντήσει με Σουάρες η Σίτι στη συμφωνία Γιουνάιτεντ - Ιμπραΐμοβιτς

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Mirror» ο Πεπ Γουαρδιόλα ζήτησε από την διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι την απόκτηση του Λουίς Σουάρες.
 
Όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ, τόσο ο Ουρουγουανός επιθετικός όσο και ο Τόνι Κρόος είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που επιθυμεί διακαώς στη νέα ομάδα του ο Ισπανός προπονητής.   
Ειδικά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Γιουνάιτεντ, η συμπολίτισσα θέλει να απαντήσει με μια μεταγραφική βόμβα και αυτός είναι ο λόγος που θα «κυνηγήσει» τον παίκτη της Μπαρτσελόνα. 

Προφανώς και η επίτευξη συμφωνίας τόσο με τους Καταλανούς όσο και με τον ίδιο τον Σουάρες είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς μάλιστα οι πρωταθλητές Ισπανίας αξιώνουν ποσό που αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Μπορεί ο παίκτης να πειστεί; Οι Άγγλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι τον Σουάρες εκπροσωπεί ο αδερφός του Γουαρδιόλα. 

Ο Ουρουγουανός, που διανύει τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του στο «Καμπ Νου», έχει ξεκαθαρίσει πάντως ότι αισθάνεται υπέροχα στη Μπαρτσελόνα και δεν σκέφτεται να αποχωρήσει. 

Όσον αφορά τον Κρόος, ο Γερμανός έχει άλλα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με τη Ρεάλ και δεν πωλείται για λιγότερο από 75 εκατομμύρια ευρώ. 
 

Δειτε Επισης

Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάρνσλεϊ 7-0: Με... περίπατο στους «16» του League Cup
Πρεμιέρα με γκολ και θέαμα στο Champions League
Φωνάζουν οι σταρ του ποδοσφαίρου-Απειλούν με απεργία λόγω επιπλέον παιγνιδιών
Έφθασε η ώρα του Champions League της νέας σεζόν